Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Schimbările nu au fost făcute bine! Nu m-am băgat”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 22:06

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Schimbările nu au fost făcute bine! Nu m-am băgat

Un fost campion cu FCSB, semnal de alarmă pentru Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după Nordsjaelland – FCSB 2-0, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Patronul de la FCSB a avut un discurs dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată în turul al treilea preliminar din Conference League. FCSB a jucat cu un om în minus din minutul 62, când Vlad Chiricheş a fost eliminat.

Prima reacţie a lui Gigi becali, după Nordsjaelland – FCSB 2-0

„Nu am ce măsuri să iau. O să le iau ca să fac treaba mea şi să nu mai fac voi. Să nu se bage patronul. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluţă atacant şi am fost de acord. Prima dată şi schimbările. M-au informat. Nu am zis că dacă merge echipa fac ca ei. Poate aveam alte idei. Am vrut să fac ca ei. S-a accidentat la antrenament, pe terenul acesta a făcut o entorsă. Nici schimbările nu au fost făcute bine. Şi Chiricheş a făcut greşeala asta. Nou nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. Antrenorii trebuie să antreneze cornerele. Vreau să văd jucător care să poată să ridice mingea din corner. Dacă era după mine, îl scoteam pe Djokovic şi îl băgam pe Cordea. Nu dau vina pe ei şi dau vina pe mine. „, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Nordsjaelland – FCSB 2-0! Roş-albaştrii, eliminaţi din Conference League

Nordsjaelland – FCSB 2-0, meciul din turul al treilea preliminar din Conference League s-a văzut pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Roş-albaştrii au fost eliminaţi din Conference League.

Pe stadionul Right To Dream Park, din Farum, bucureştenii au început bine, având ocazii de gol prin Florinel Coman şi Şut, apoi gazdele au pus stăpânire pe joc, ratând prin Ingvartse. A venit însă minutul 40, când Pantea a comis un fault în careu şi arbitrul Genc Nuza a dictat penalty. Ingvartsen a înscris şi danezii aveau 1-0 în minutul 43. Elias Charalambous l-a introdus în repriza secundă pe Compagno în locul lui Octavian Popescu, dar echipa sa a rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61.

Reclamă

Târnovanu a scos în corner şutul din minutul 68 al lui Ingvartsen. Tot Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 72 şi încă una, la Villadsen, în minutul 74. Însă dominarea cvasi-totală a danezilor a fost concretizată de Ingvartsen, în minutul 85, care a stabilit scorul final, 2-0, şi bucureştenii sunt eliminaţi din cupele europene.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și