Închide meniul

Rapid i-a dăruit un tricou special lui Mircea Lucescu: „Bine ai revenit acasă!”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2023, 23:40

Reclamă
Rapid i-a dăruit un tricou special lui Mircea Lucescu: „Bine ai revenit acasă!

Rapid i-a dăruit un tricou special lui Mircea Lucescu

Tricoul primit de Mircea Lucescu din partea clubului Rapid

Rapid i-a dăruit un tricou special lui Mircea Lucescu. Tehnicianul lui Dinamo Kiev s-a întors din nou pe stadionul Giuleşti, la meciul pierdut de echipa lui cu Beşiktaş, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Rapid i-a transmis un mesaj superb lui Mircea Lucescu. „Il Luce” i-a adus un campionat Rapidului, în sezonul 1998-1999 şi o cupă a României (1997-1998).

Rapid i-a dăruit un tricou special lui Mircea Lucescu: „Bine ai revenit acasă!”

Clubul Rapid și suporterii Rapidului salută prezența lui Mircea Lucescu pe stadionul în care domnia sa a cunoscut împreună cu noi atâtea satisfacții. Noi nu uităm că Lucescu a construit Rapidul modern, un Rapid care a redevenit la vremea respectivă o forță și a atacat mereu performanța.
Bine ai revenit acasă, Mircea Lucescu! Giuleștiul te respectă și te salută!”, i-a transmis clubul Rapid lui Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev a jucat pe Giuleşti şi meciul retur cu Aris Salonic din turul 3 preliminar al Conference League. Elevii lui Mircea Lucescu s-au calificat dramatic în play-off, după loviturile de departajare.

Dinamo Kiev va avea o misiune extrem de dificilă la Istanbul. Echipa lui Mircea Lucescu trebuie să răstoarnee rezultatul din tur pentru a merge în grupele Conference League.

Reclamă

Mircea Lucescu, atac la adresa arbitrilor după Dinamo Kiev – Beșiktaș 2-3: „Nu pot să își bată joc de o echipă”

Mircea Lucescu, atac la adresa arbitrilor după Dinamo Kiev – Beșiktaș 2-3. „Il Luce” a vorbit și despre înfrângerea echipei sale, din partida de pe stadionul lui Rapid, din Giulești.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea turcilor de la Beșiktaș. Meciul a contat pentru manșa tur a „dublei” din play-off-ul UEFA Conference League. Astfel, la returul de la Istanbul, „vulturii negrii” vor pleca cu prima șansă la calificarea în grupele competiției.

Antrenorul a fost nemulțumit de penalty-ul acordat în minutul 40, care a fost transformat de Aboubakar.. De asemenea, tehnicianul a criticat și anularea golului din minutul 47. Atunci, reușita a fost anulată pe motiv de offside.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a menționat și faptul că mai mulți oficiali își „bat joc” de echipa sa, pentru că aceasta nu are suporteri în tribune, din cauza războiului din Ucraina. Totuși, după ce și-a încheiat atacul la adresa arbitrajilor, tehnicianul a vorbit și despre jocul prestat de echipa sa. Acesta este de părere că elevii săi au făcut un meci bun, chiar dacă au comis anumite greșeli. Lucescu a lăudat „capacitatea echipei de a-și domina adversarii”, dar și jocul general prestat de jucători.

„O să spuneţi că am ceva cu arbitrii”

O să spuneți că am ceva cu arbitrii, am văzut golul anulat la televizor, nu era niciun fel de problemă. Un arbitru cu bun simț nu dă penalty la acea fază. Suntem campioni din privința golurilor anulate în cupele europene. Nu pot să își bată joc toți de o echipă care nu are spectatori în tribune.

Meciul a fost bun, cred că am avut mai multe posibilități de a marca, am făcut greșeli, se fac tot timpul. E un rezultat negativ, dar este pozitiv din punct de vedere al jocului, din punct de vedere al capacității echipei de a-și domina adversarii”, a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă de la finalul meciului cu Beșiktaș.

Calificarea în grupele UEFA Conference League se va juca pe data de 31 august, la Istanbul. Meciul va conta pentru returul „dublei” dintre Dinamo Kiev și Beșiktaș. La meciul respectiv, turcii vor pleca cu prima șansă, având în vedere rezultatul înregistrat pe stadionul din Giulești.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! Vezi toate știrile
Citește și