Închide meniul
UPDATE

Rareș Ilie a fost titular în Maccabi Tel Aviv – Nice 1-0 și a ratat o ocazie mare! Echipa românului a fost învinsă în turul play-off-ului Conference League

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 21:59

Rareș Ilie a fost titular în Maccabi Tel Aviv – Nice 1-0 și a ratat o ocazie mare! Echipa românului a fost învinsă în turul play-off-ului Conference League

Victor Angelescu a dezvăluit că Rareş Ilie este aşteptat la Rapid

Rareş Ilie, în tricoul lui Nice / Twitter OGC Nice

Rareș Ilie (19 ani) a fost titular în meciul dintre Maccabi Tel Aviv și Nice, pierdut de francezi, scor 0-1, în manșa tur din play-off-ul UEFA Conference League. Mijlocașul român, transferat în această vară de la Rapid, s-a aflat la debutul în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie a primit o șansă uriașă din partea antrenorului Lucien Favre. Tânărul mijlocaș ofensiv a început ca titular partida din Israel.

Rareș Ilie a fost titular în Maccabi Tel Aviv – Nice 1-0, în play-off-ul Conference League

Rareș Ilie a jucat 64 de minute în meciul din Israel. Românul a fost aproape de gol în minutul 22, când a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție excelentă. Fostul jucător al Rapidului a primit și un cartonaș galben în minutul 51.

Stipe Perica a dat lovitura pentru Maccabi în minutul 74. Returul din Franța se va disputa pe 25 august.

Reclamă

Știrea inițială

Rareș Ilie va bifa cea de-a 3-a apariție oficială în tricoul formației franceze, după ce a fost cumpărat de la Rapid în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

Românul a fost titular și în weekend, în duelul cu Strasbourg, scor 1-1, din etapa a 2-a din Ligue 1. Ilie a debutat la Nice în prima rundă din Franța, fiind introdus pe teren în minutul 64 al partidei cu Toulouse, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Favre a apelat la un sistem 4-2-3-1 pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv, urmând ca Rareș să joace în linie cu Stengs și Ramsey, în spatele vârfului Delort.

Echipele de start din Maccabi Tel Aviv – Nice:

  • Maccabi Tel Aviv: Peretz – Saborit, Yeini, Bitton – Hozez, Kanichowsky, Van Overeem, Golasa, Geraldes – Jovanovic, Zavavi
  • Nice: Schmeichel – Atal, Todibo, Dante, Bard – Thuram, Lemina – Stengs, Ramsey, Ilie – Delort

Rareş Ilie, elogiat în presa din Italia după ce a debutat la Nice

Rareş Ilie a fost analizat în presa din Italia. Românului i-a fost făcută o scurtă prezentare pe site-ul Tuttomercatoweb, italienii precizând cifrele sale din sezonul trecut la Rapid.

Totodată, aceştia laudă mutarea reuşită de Nice, şi îl compară pe tânărul mijlocaş cu Adrian Mutu, cel care a scris istorie în Serie A pentru Fiorentina.

Nice ‘pescuieşte’ bine în Italia, dar nu numai. În urmă cu câteva săptămâni, Rareş Ilie, un jucător de 19 ani, care a fost la Rapid, a ajuns la ‘rossoneri’.

A mers în Franţa pentru 5 milioane de euro, după un campionat în care a marcat 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive. O aripă stânga foarte talentată, el reprezintă încă o dovadă în care ‘modelul’ reprezintă o specialitate a şcolii româneşti.

După Mihăilă, Man, Stoica şi Popescu, iată-l pe noul Mutu”, a fost analiza făcută în sursa citată mai sus.

Reclamă

Rareș Ilie: „Mulți jucători din România nu ating acest nivel!”

„Tatăl meu s-a ocupat de tot. Am știut doar când mutarea era deja făcută. Știam că antrenorul mă vrea aici. Detaliile le știe doar tatăl meu, eu mă concentrez doar pe fotbal. Am găsit o echipă bună, colegii m-au primit foarte bine, mai bine decât mă așteptam. Mi-am făcut prietenii. Orașul e frumos. Acum sunt concentrat pe începutul de sezon.

Am obiectivele mele personale, dar sunt aici să-mi ajut echipa în primul rând. Vreau să dau tot ce am mai bun și să fac oamenii mândri. E o șansă importantă pentru mine, nu mulți jucători din România ajung la acest nivel.

Joc în stânga sau în centru, depinde unde mă pune antrenorul. Îmi plac ambele posturi”, a spus Rareș Ilie, la conferința de presă de prezentare la Nice.

Recomandări
  • Rareș Ilie a fost titular în Maccabi Tel Aviv – Nice 1-0
  • Echipa românului a fost învinsă în turul play-off-ului Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și