Închide meniul

Cine încasează un milion de euro, după transferul lui Rareş Ilie la Nice. Anunţul făcut de Dan Şucu, acţionarul de la Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 15:30

Cine încasează un milion de euro, după transferul lui Rareş Ilie la Nice. Anunţul făcut de Dan Şucu, acţionarul de la Rapid

Rapid a pierdut un nou proces la TAS

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Dan Şucu a anunţat că va ceda un milion de euro, după transferul lui Rareş Ilie la Nice. Acţionarul de la Rapid a dezvăluit că ACS Juniorul va primi această sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie a fost transferat de Nice, în această vară. Echipa din Ligue 1 a plătit în schimbul mijlocaşului 5 milioane de euro, însă un procent din această sumă îi va reveni echipei de la care Rapid l-a transferat pe tânărul mijlocaş.

Cine încasează un milion de euro, după transferul lui Rareş Ilie la Nice. Anunţul lui Dan Şucu

Dan Şucu a declarat că suma de transfer plătită de Nice în schimbul lui Rareş Ilie nu va fi încasată în totalitate de Rapid. Acţionarul giuleştenilor a mărturisit că un procent a fost păstrat de clubul de care a aparţinut mijlocaşul, până la transferul la vişinii, şi anume ACS Juniorul.

„Mai există un partener al nostru care are de câștigat. ACS Juniorul a decis atunci cand l-a transferat pe Rareș la noi să-și păstreze un procent din viitoarele drepturi ale juniorului. Astăzi, acel procent înseamnă un milion de euro”, a declarat Dan Şucu, la o conferinţă de presă.

Totodată, Dan Şucu are încredere că Rareş Ilie va deveni un jucător important pentru echipa naţională, Rapid având de câştigat în urma acestui fapt.

Reclamă

O afacere există cu adevărat doar în condiția în care toată lumea are de câștigat. Altfel se numește o escrocherie. Cu toții știm că Rareș Ilie a mers la unul dintre cele mai mari cluburi. Pentru el e excepțional. Pentru România, poate Rareș va deveni căpitanul naționalei. Și Rapid are de câștigat”, a mai declarat Dan Şucu.

Florin Manea cere 30% din transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice

Florin Manea cere 30% din transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice, realizat luna trecută. Potrivit gsp.ro, impresarul susține că a încheiat un contract de colaborare de management sportiv cu clubul giuleștean, în urmă cu 4 ani.

Rareș Ilie a fost cumpărat de Nice în schimbul unei sume inițiale de 3 milioane de euro. În tranzacție au fost incluse și anumite bonusuri de performanță, în urma cărora suma de transfer ar putea ajunge la la 5 milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, la două săptămâni după încheierea afacerii, Florin Manea a dezvăluit că ar avea de încasat un bonus în valoare de 30% din orice transfer pe care Rapid îl realizează în perioada de derulare a contractului încheiat de impresar în 2018.

Conform sursei citate, Manea ar fi solicitat inițial un procent de numai 15%, dar oficialii clubului, de la vremea respectivă, i-au oferit 30%.

În această situație, agentul de jucători ar trebui să primească 600.000 de euro din valoarea sumei cu care Rapid a rămas după plecarea lui Rareș Ilie în Franța – 1,8 milioane de euro. Restul de 1,2 milioane de euro au fost virate în conturile altor cluburi de juniori pentru care mijlocașul român a evoluat la începutul carierei.

În plus, pe lângă procentul de 30%, Florin Manea cere alte 70.000 de euro, reprezentând salariile din ultimii doi ani, precum și un bonus de promovare de 5.000 de euro.

Replica lui Victor Angelescu, după solicitarea lui Florin Manea: „O aberație!”

Replica conducătorilor Rapidului n-a întârziat să apară. Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari ai giuleștenilor, a descris solicitarea lui Florin Manea drept „o aberație”.

Angelescu asigură că contractul impresarului a expirat și că Rapid nu are nicio obligație financiară față de el:

„Florin Manea nu mai e în club, contractul lui s-a terminat, a expirat. Nu a existat nicio clauză de acest gen, nu are nicio legătură el cu Rareș Ilie! E o aberație! Orice contract are o dată scadentă, iar contractul lui a expirat.

Reclamă

Nu v-ați obișnuit ce aberații vorbește Florin Manea? El a plecat cu scandal atunci… Pentru mine e un subiect închis”, a spus Victor Angelescu, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și