Închide meniul

Răzvan Burleanu, mulțumit de rezultatele echipelor românești în Conference League: „Ne dorim două formații în grupe!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2022, 18:16

Răzvan Burleanu, mulțumit de rezultatele echipelor românești în Conference League: „Ne dorim două formații în grupe!

Răzvan Burleanu este președintele FRF

Răzvan Burleanu, la conferința de presă / Hepta

  • Răzvan Burleanu, mulțumit de rezultatele echipelor românești în Conference League
  • Ce a spus președintele FRF

Răzvan Burleanu s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute săptămâna aceasta de echipele românești în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miercuri, FCSB a câștigat cu 1-0 în deplasarea de la Dunajska Streda, fiind singura victorie obținută de o echipă din România în Conference League. Campioana CFR Cluj a remizat în deplasare cu Șahtior Soligorsk, 0-0. Universitatea Craiova a pierdut cu Zorya, 0-1, în timp ce Sepsi n-a avut replică cu Djurgardens, 1-3.

Răzvan Burleanu, mulțumit de rezultatele echipelor românești în Conference League

Chiar dacă Liga 1 a înregistrat o singură victorie, Răzvan Burleanu crede că a fost o săptămână bună pentru fotbalul românesc. Președintele FRF se așteaptă ca România să aibă două reprezentante în grupe.

Reclamă

„Dacă în urmă cu o săptămână eram fericiţi, rezultatele de miercuri şi joi sunt nişte rezultate bune totuşi. FCSB şi CFR Cluj pleacă cu prima şansă, Universitatea Craiova cred că are capacitatea ca pe teren propriu să întoarcă acest avantaj minim al ucrainenilor, în timp ce Sepsi cu siguranţă va avea o misiune mult mai dificilă în deplasarea din Suedia, dar vor merge acolo să câştige.

Ne-am dori să avem un număr cât mai mare de echipe care să meargă în play-off şi după aceea în grupe. Dacă anul trecut am avut o singură echipă, ne-am dori să avem cel puţin două echipe în grupe. Dacă vom avea trei, chiar va fi un rezultat foarte bun”, a spus Răzvan Burleanu, după comitetul executiv al FRF de vineri.

Reclamă

Dan Petrescu, criză de nervi: „Nu o să ajungem niciodată în grupe! N-avem nicio şansă!”

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi după meciul Şahtior Soligorsk – CFR Cluj, scor 0-0, din prima manşă a turului 3 preliminar al Conference League. Antrenorul grupării din Gruia e convins că echipa sa are mari probleme din cauza programărilor LPF.

Jucăm acasă meciul următor, ar trebui să fim favoriți. Dar în condițiile în care Federația lor le amână meciul și nu joacă pentru a-i odihni, iar noi jucăm, au avantaj ei. Mi se pare corect ce face Federația lor, noi nu avem niciun avantaj. Nu o să ajungem niciodată în grupele Champions League, Europa League, nu avem cum!

Dacă am fi jucat cu echipa a doua sau juniori în campionat, poate ar fi fost mai bine, ne-am fi odihnit și noi, dar trebuie să respectăm competiția, vrem să câștigăm iar campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

La câți jucători de atac accidentați sunt… eu n-am jucători de atac acum. La următorul meci de campionat nu am nimic nou, nimic! Nu pot să-l folosesc tot timpul pe Debeljuh și Păun. Atât! Noi am avut astăzi doi jucători de atac pe banca de rezerve. Ei (n.r. Șahtior Soligorsk) au avut 7!

Ei vor avea 7 zile de antrenament, pentru noi va fi iarăși imposibil. Ajungem pe la 3 dimineața, mâine nu ne antrenăm. Apoi avem meci, apoi zburăm iar la Cluj și vine meciul. Nu vom fi fresh! Așa s-a întâmplat și cu armenii.

Nu e o scuză, e realitatea. Am luat gol în minutele 89 și 118. Apoi mă vor critica toți. Am luat gol pe final pentru că echipa are o vârstă și nu am putut face două echipe, pentru că s-au accidentat prea mulți jucători. L-am avut și pe Manea răcit la deplasarea asta, n-a putut să vină„, a răbufnit Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Laszlo Balint, explicație halucinante după Zorya Luhansk – Universitatea Craiova 1-0

Din cauza războiului din Ucraina, partida din turul 3 preliminar la Conference League s-a jucat în Polonia, la Lublin. Căpitanul alb-albaştrilor a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat pe teren şi a surprins. A pus eşecul atât pe seama oboselii, cât şi pe faptul că Zorya a jucat „acasă”.

Am suferit foarte mult când nu am avut mingea. Îl felicit pe Lazar, a scos două şuturi pe care scria gol. Am analizat şi noi tot ce s-a putut, din meciurile amicale. Ei au fost mult mai buni, mult mai bine montaţi. Jucau şi acasă, chiar dacă nu aveau suporteri. Noi cred că nu aveam prospeţime. Ei au avut prospeţime mult mai mare, jocul lor de pase ne-a făcut să nu jucăm foarte bine.

La vizionare Mister ne-a spus că sunt o echipă care joacă foarte bine, dar nu ne aşteptam chiar la aşa ceva. Noi am fost şi puţin obosiţi, am jucat multe meciuri de la începutul sezonului. Sperăm la retur să ne calificăm. Atât noi, cât şi FCSB şi CFR Cluj.

Golul ne lipseşte în acest sezon, marcăm prea puţin şi asta se vede. Adversarii la prima ocazie ne-au marcat, noi avem nevoie de patru ocazii ca să marcăm. Urmează un meci dificil (n.r. cu FC U Craiova 1948), cu orgolii mari. Suporterii sunt fanatici. Nu cumva să pierdem pentru că ştiţi ce e acolo. Trebuie să câştigăm„, a declarat Nicuşor Bancu la digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul