Închide meniul

Răzvan Lucescu a intrat în istorie după PAOK – Frankfurt 2-1. ”Să ne bucurăm de victorie si atât”

Dan Roșu Publicat: 6 octombrie 2023, 8:28

Reclamă
Răzvan Lucescu a intrat în istorie după PAOK – Frankfurt 2-1. ”Să ne bucurăm de victorie si atât”

Răzvan Lucescu a intrat în istorie după PAOK - Frankfurt 2-1

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a intrat în istorie după PAOK – Frankfurt 2-1. Românul a devenit primul antrenor al clubului care obține cinci victorii consecutive în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seria a început cu 3-0 cu Hajduk Split, în turul 3 preliminar al Conference League. Au urmat dubla cu Hears (2-1, 4-0) și succesele din Grupa G, 3-2 cu HJK și 2-1 cu Eintracht Frankfurt.

Răzvan Lucescu a intrat în istorie după PAOK – Frankfurt 2-1

”Este devreme să ne gândim la primul loc. Important este ca am câștigat, dar fiecare meci va fi foarte greu. Eintracht este o echipă foarte puternică, rapidă, care produce mult fotbal. Și Aberdeen și Helsinki pot face puncte. Să ne bucurăm de victorie si atât.

Fiecare meci va fi câștigat cu spirit de luptă și atenție la detalii. Mă bucur că băieții au înțeles perfect cum să reacționeze după ce am primit gol”, a spus Lucescu, după victoria cu nemții.

PAOK – Frankfurt 2-1

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Eintracht Frankfurt, în grupele Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

Învingătorii au marcat prin Zivkovic ’28 şi Koulierakis ‘90+2. Pentru Eintracht a înscris Marmoush ’68.

Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată dramatic de Panathinaikos

Dacă în Europa, PAOK merge perfect, în campionat ultimul rezultat, 2-2 pe terenul lui Panathinaikos, l-a făcut pe fostul selecționer să vorbească despre corupție în fotbalul elen.

PAOK a condus-o pe Panathinaikos cu 2-1, până în prelungirile partidei. Trupa lui Răzvan Lucescu s-a văzut egalată în minutul 90+6, după golul reușit de Jeremejeff.

Reclamă

Răzvan Lucescu s-a revoltat la finalul partidei cu Panathinaikos, și a dat un „recital”, la flash interviu. Acesta a declarat că arbitrul a avut multe decizii în favoarea adversarei lui PAOK, și s-a plâns de faptul că există corupție în fotbalul grec.

„Vorbim doar despre corupție. Ce pot să spun despre fotbal? Putem să ne amintim ce s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile. Hai să jucăm pentru Panathinaikos, ca să câștige ei, și să fie toată lumea fericită. Au fost cartonașe dictate împotriva noastre, ei nu primeau nimic, golul este marcat în afara minutelor de prelungire, când mingea se afla la centrul terenului.

Sunt prea multe pentru a fi lăsate să treacă cu vederea. Ne testează în fiecare fel. Dacă vreți să vorbim despre fotbal, Panathinaikos ne-a dominat în prima repriză, dar în a doua, au schimbat complet jocul. Ne-am apărat foarte bine, am ratat și câteva șanse.

Dar acesta nu este fotbal, este o rușine a fotbalului grecesc. Asta este realitate. Trebuie să se schimbe imediat”, a declarat Răzvan Lucescu, conform presei din Grecia.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și