Închide meniul

Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată dramatic de Panathinaikos: „Prea multă corupție! Rușine!”

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2023, 22:57

Reclamă
Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată dramatic de Panathinaikos: Prea multă corupție! Rușine!”

Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată de Panathinaikos în prelungiri

Răzvan Lucescu/ Profimedia

Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată în prelungiri de către Panathinaikos. Antrenorul român a fost extrem de deranjat de arbitrajul de care a avut parte echipa sa, și a declarat că există foarte multă corupție în fotbalul elen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a condus-o pe Panathinaikos cu 2-1, până în prelungirile partidei. Trupa lui Răzvan Lucescu s-a văzut egalată în minutul 90+6, după golul reușit de Jeremejeff.

Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată de Panathinaikos în prelungiri

Răzvan Lucescu s-a revoltat la finalul partidei cu Panathinaikos, și a dat un „recital”, la flash interviu. Acesta a declarat că arbitrul a avut multe decizii în favoarea adversarei lui PAOK, și s-a plâns de faptul că există corupție în fotbalul grec.

De asemenea, acesta a mai declarat că Panathinaikos a reușit să egaleze după minutele de prelungire dictate de la margine.

„Vorbim doar despre corupție. Ce pot să spun despre fotbal? Putem să ne amintim ce s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile. Hai să jucăm pentru Panathinaikos, ca să câștige ei, și să fie toată lumea fericită. Au fost cartonașe dictate împotriva noastre, ei nu primeau nimic, golul este marcat în afara minutelor de prelungire, când mingea se afla la centrul terenului.

Reclamă

Sunt prea multe pentru a fi lăsate să treacă cu vederea. Ne testează în fiecare fel. Dacă vreți să vorbim despre fotbal, Panathinaikos ne-a dominat în prima repriză, dar în a doua, au schimbat complet jocul. Ne-am apărat foarte bine, am ratat și câteva șanse.

Dar acesta nu este fotbal, este o rușine a fotbalului grecesc. Asta este realitate. Trebuie să se schimbe imediat”, a declarat Răzvan Lucescu, conform presei din Grecia.

Reacţia lui Răzvan Lucescu, despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB

Reacţia lui Răzvan Lucescu, despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB. Cristi Ganea este ultimul transfer făcut de Gigi Becali în perioada de mercato din vară, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ganea, despre care a spus că a avut ghinionul să se accidenteze. Antrenorul celor de la PAOK a spus că doar de el depinde să se impună la FCSB.

„El în Grecia a avut o perioadă foarte bună, era foarte apreciat, apoi a fost accidentat, n-a mai intrat în echipă. Depinde e el și de ambiția lui, de determinarea lui. Nu îi e ușor unui fotbalist care nu joacă să intre imediat și să fie în top.

În Grecia se investește mai mult decât în România, se aduc jucători de calitate, în ultimii ani s-au investit sume foarte mari în transferuri. Sunt vreo 5 echipe care au adus jucători cu experiență mare în fotbalul european, care vin din cele mai tari ligi ale Europei.

La momentul de față, nu se pot compara, fotbalul din România cu cel din Grecia. E o perioadă complicată pentru fotbalul românesc, dar e posibil să ne întoarcem și să avem echipe în europene”, a spus Răzvan Lucescu la venirea în România.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și