Închide meniul

Răzvan Lucescu a surprins pe toată lumea după victoria lui PAOK: „Această victorie nu înseamnă nimic”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2023, 8:58

Reclamă
Răzvan Lucescu a surprins pe toată lumea după victoria lui PAOK: „Această victorie nu înseamnă nimic

Răzvan Lucescu a surprins pe toată lumea după victoria lui PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Răzvan Lucescu a surprins pe toată lumea după victoria lui PAOK, 3-0, cu Hajduk Split. Grecii s-au calificat în playoff-ul Conference League, după ce în tur, în Croaţia, fusese 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a subliniat după meci că obiectivul echipei sale este să se califice în grupele Conference League.

Răzvan Lucescu a surprins pe toată lumea după victoria lui PAOK: „Această victorie nu înseamnă nimic”

Această victorie nu înseamnă nimic pentru noi. Pentru noi este important doar să intrăm în grupele Conference League. Avem o serie de meciuri dificile în față. Hajduk este o echipă foarte bună, iar 3-0 este 3-0. Din fericire, am construit o echipă cu caracter puternic și plină de luptători.

Chimia în echipă trebuie îmbunătățită, dar avem nevoie de timp. Nu-mi pasă cu cine jucăm în play-off, vreau doar să știu numele pentru a pregăti tactica”, a declarat Răzvan Lucescu după meci, citat de nacional.hr.

PAOK va juca în playoff-ul Conference League cu formaţia scoţiană Hearts (Heart of Midlothian), care a eliminat-o în turul 3 pe Rosenborg.

Reclamă

Mircea Lucescu şi fiul său, Răzvan, s-au calificat în playoff-ul Conference League

Tatăl lui Răzvan Lucescu, Mircea Lucescu, a obţinut şi el calificarea în playoff-ul Conference League, după ce Dinamo Kiev a trecut la penalty-uri de Aris Salonic. A fost 2-1 în timpul regulamentar. Echipa greacă a deschis scorul în minutul 38, dar elevii lui Mircea Lucescu au revenit şi au marcat în minutele 45 şi 85.

Dinamo Kiev o va întâlni în playoff pe Beşiktaş, echipă pe care Mircea Lucescu a antrenat-o în trecut şi cu care a câştigat campionatul Turciei. Meciul Dinamo Kiev – Beşiktaş se va disputa tot pe stadionul Giuleşti, la fel cum s-a întâmplat cu meciul de ieri, Dinamo Kiev – Aris Salonic.

”Sunt fericit și după jocul de aici, dar și după scandările suporterilor. 

Reclamă 4 / 0/3

Un meci foarte dificil, campionatul Greciei devine un campionat greu pentru că încep să folosească mulți străini. Noi am jucat cu 5-6 jucători de 20 de ani, iar din entuziasm și dorință am câștigat. 

Un meci greu de tot, dar importantă este calificarea. Satisfacția pe care am trăit-o astăzi nu am mai trăit-o demult. Sfârșitul meciului a fost excelent. 

Se va juca tot aici, am început aici, tot aici continuăm. Suporterii au fost prezenți, iar cu Beșiktaș ne așteaptă un meci greu. Sunt convins că jumătate de stadion va fi umplut de suporterii lui Beșiktaș, mai ales că este foarte aproape de ei. 

Cea mai fericită e Neli, mama lui Răzvan și soția mea (n.r. despre calificarea lui Răzvan Lucescu alături de PAOK)”, a declarat Mircea Lucescu după meci.

Dinamo Kiev a învins-o dramatic pe Aris Salonic

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins la loviturile de departajare, la Bucureşti, scor 2-1 şi 6-5, echipa greacă Aris Salonic, în manşa secundă a turului al treilea preliminar din Conference League. Dinamo Kiev s-a calificat în play-off.

Neven Djurasek a deschis scorul în Giuleşti, pentru Aris Salonic, în minutul 39, iar fornaţia ucraineană a reuşit să egaleze pe final de repriză, în minutul 45, la golul lui Nazar Voloshyn.

Echipa lui Mircea Lucescu nu a renunţat la ideea de a înscrie golul victoriei, iar Oleksandr Karavaev, introdus în minutul 72, a marcat pentru 2-1 în minutul 85 şi partida din Giuleşti a intrat în prelungiri, pentru că în meciul tur Aris câştigase cu scorul de 1-0.

Reclamă

În minutul 106 croatul Pavicic, de la Aris, a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, golurile nu au venit şi s-a ajuns la loviturile de departajare. Dinamo Kiev a deschis seria cu gol, Menendez (Aris) a fost primul jucător care a ratat – Buschan apărând şutul spaniolului. Samba Diallo a făcut 3-1 pentru Dinamo Kiev după care Rupp a marcat pentru Aris. Choutesiotis a apărat şutul jamaicanului Parris (Dinamo Kiev), Franco Ferrari a adus egalitatea, 3-3, dar Benito i-a adus din nou în avantaj pe ucraineni, iar Christodoulopoulos a făcut 4-4.

Diachuk şi Zamora au marcat în prima serie KO, apoi Dobinchok a înscris şi Odubajo a trimis peste poartă, semnând calificarea lui Dinamo Kiev.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și