Închide meniul

Răzvan Sava, declaraţie surprinzătoare după egalul cu Adana Demirspor: „Obiectivul e să ajungem în finală”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2023, 10:19

Reclamă
Răzvan Sava, declaraţie surprinzătoare după egalul cu Adana Demirspor: „Obiectivul e să ajungem în finală

Răzvan Sava, declaraţie surprinzătoare după egalul cu Adana Demirspor

Răzvan Sava, în meciul cu Adana / Profimedia Images

Răzvan Sava a oferit o declaraţie surprinzătoare după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Portarul ardelenilor a spus că obiectivul echipei sale este să prindă finala Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe CFR Cluj o aşteaptă o deplasare foarte grea în Turcia. În tur, ardelenii au deschis scorul prin Jefte Betancour (min. 6), dar Adana a egalat în minutul 77, prin Benjamin Stambouli.

Răzvan Sava, declaraţie surprinzătoare după egalul cu Adana Demirspor

Eu sper ca obiectivul nostru să fie accederea în finală. Ăsta e obiectivul. Eu sper ca echipa să ajungă în finală. Echipa merită să câștige cât mai mult.

La gol, ei au avut noroc. Trebuie să fim realiști. Dar trebuia să fim și noi mai atenți”, a declarat portarul CFR-ului, Răzvan Sava, pentru digisport.ro, după egalul cu Adana Demirspor, 1-1.

M-am simțit foarte bine azi. Le mulțumesc antrenorilor că au avut încredere și m-au băgat. Sper că mi-am făcut treaba. Nu am ținut cont de adversari, de cine a fost în teren.

Reclamă

Am jucat bine, a fost un meci foarte bun. Apărarea a jucat foarte bine. Sunt mulțumit de rezultat. Acum așteptăm meciul retur. Eu nu țin cont de paradele mele. Contează doar echipa”, a mai declarat Sava, după meci.

Răzvan Sava a devenit portarul titular al lui CFR Cluj după plecarea lui Simone Scuffet

În vârstă de 21 de ani, Răzvan Sava a devenit titularul postului de portar la CFR Cluj, după plecarea italianului Simone Scuffet.

Răzvan Sava este eligibil şi pentru regula U21, uşurându-i astfel munca antrenorului italian Andrea Mandorlini.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul de 1,95 metri este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 200.000 de euro.

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1: „Suntem în cursă, ne jucăm șansele în Turcia”

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Tehnicianul „feroviarilor” a vorbit despre rezultatul obținut de elevii săi, la meciul de pe teren propriu, cu turcii de la Adana Demirspor. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 și a contat pentru prima manșă a turului 2 preliminar UEFA Conference League.

CFR Cluj a obținut un rezultat de egalitate în prima manșă a „dublei” cu Adana Demirspor. Partida din Gruia s-a încheiat cu scorul de 1-1. Golurile au fost marcate de Betancor, în minutul 6 și de Stambouli, în minutul 77. În cazul în care fosta campioană a României se va califica în turul 3 preliminar, va întâlni câștigătoarea din „dubla” dintre Osjiek și Zalaegerszeg.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a vorbit despre prestația echipei sale din partida cu Adana Demirspor. Tehnicianul italian este de părere că echipa sa a făcut un joc bun și că este în cărți pentru calificare. De asemenea, acesta a dezvăluit că va schimba jucătorii pentru partida cu Universitatea Craiova, din Liga 1, programată în etapa a 3-a a campionatului.

Voi schimba mulți jucători la meciul cu Craiova

A fost o partidă frumoasă, dificilă. Știam că întâlnim un adversar puternic. Bugetul echipei vorbește despre valoarea echipei. Ne-am făcut jocul, am scos maximum cu jucătorii sosiți de doar câteva zile. Pot să spun că sunt mulțumit pentru că suntem în cursă și ne jucăm șansele în returul din Turcia.

Sunt mulți jucători care au evoluat care vor trebui să se recupereze. Voi schimba mulți jucători la meciul cu Craiova. Ne-a costat mult pentru că am început cu jucători care nu au avut multe meciuri în picioare. A fost un meci deschis oricărui rezultat.

Sunt jucători decisivi pentru noi. Tachtsidis a venit doar de câteva zile. Durel (n.red. Avounou) nu a mai jucat într-un meci oficial de multe luni, Kresic la fel. Am riscat în această seară, dar au avut energie și asta e important”, a spus Andrea Mandorlini, pentru digisport.ro.

Reclamă

Meciul retur din „dubla” dintre CFR Cluj și Adana Demirspor este programat pe data de 3 august și va avea loc la Adana, în Turcia. Meciul va începe de la ora 21:00. Pentru CFR Cluj, următorul duel va fi în campionatul intern, pe teren propriu, împotriva celor de la Universitatea Craiova. Partida va avea loc pe 30 iulie, de la ora 21:30. Ambele partide vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și