Închide meniul

Reacţia lui Damjan Djokovic, când a aflat că Gigi Becali a dictat câştigarea titlului. Ce a spus după Nordsjaelland – FCSB 2-0

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2023, 22:58

Reacţia lui Damjan Djokovic, când a aflat că Gigi Becali a dictat câştigarea titlului. Ce a spus după Nordsjaelland – FCSB 2-0

Reacţia lui Damjan Djokovic, când a aflat că Gigi Becali a dictat câştigarea titlului

Damjan Djokovic, dezamăgit în timpul interviului / AntenaSport

A apărut reacţia lui Damjan Djokovic după meciul Nordsjaelland – FCSB, scor 2-0, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Vicecampioana României a ratat calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a oferit primele declaraţii după ce FCSB a ratat unul dintre obiectivele din acest sezon. Mijlocaşul roş-albaştrilor a fost extrem de dezamăgit că nu i-a putut mulţumi pe fanii care au făcut deplasarea în Danemarca.

Reacţia lui Damjan Djokovic, când a aflat că Gigi Becali a dictat câştigarea titlului

Gigi Becali a dictat câştigarea titlului, după eliminarea din cupele europene. Damjan Djokovic i-a răspuns imediat şi a anunţat că speră să demonstreze, pe teren, că FCSB merită să rămână pe primul loc în Liga 1.

Trebuie să spunem că în ambele meciuri s-a văzut că ei sunt o echipă puternică. Au avut posesie. Din păcate nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut. Dacă făceam măcar 1-0 ar fi fost un altfel de meci. Dar ăsta e fotbalul. A avut şi portarul lor, a apărat ce trebuie, a fost în zi bună.

Nu prea cred că putem da vina pe vreme sau pe teren. Într-adevăr, a fost un teren mai diferit decât avem în România. Nu am văzut reluările la penalty-ul dat, nu ştiu dacă a fost clar sau nu. Păcat că a fost dat într-un moment delicat, adică în ultimele 5 minute de dinainte de pauză. Dar oricum, şi cu 1-0 şi cu 0-0 trebuia să marcăm. Din păcate nu am reuşit. E păcat. Acum trecem la campionat şi ne concentrăm pe campionat.

Reclamă

Nu ştiu cât control a avut arbitrul în timpul meciului, personal cred că miza asta a fost prea mare pentru el. În rest nu avem ce să comentăm deciziile arbitrilor. Face parte din fotbal… şi noi greşim. Au fost nişte momente în care parcă era… hai să spunem că nu prea ne-a ajutat.

Încercăm să fim mai buni în viitor şi să reuşim. În primul rând să terminăm campionatul cum trebuie şi anul viitor să fim mai buni în Europa. (Reporter: Patronul a zis că vrea titlul neapărat) Titlul se câştigă pe teren şi nu cu declaraţii, deci cred că trebuie să arătăm în fiecare meci. Nu cu cuvinte mari, mai ales noi jucătorii„, a declarat Damjan Djokovic, după Nordsjaelland – FCSB 2-0.

Patronul FCSB-ului a anunţat că Andrei Cordea pleacă la arabi şi că meciul cu danezii a fost ultimul pentru el în tricoul roş-albastru. Vestea vine după ce de la vicecampioana României a plecat şi Malcom Edjouma.

Reclamă 4 / 0/3

Despre Edjouma pot să spun că a plecat, despre Cordea nu ştiu ce să zic. Asta e în fotbal, jucătorii vin, jucătorii pleacă. Avem jucători buni aici, la clubul acesta au venit şi jucători buni. Încercăm să ne facem treaba cu orice vine„, a mai spus Djokovic.

Gigi Becali a anunţat primele plecări de la FCSB

Patronul roş-albaştrilor a spus că Andrei Cordea va pleca de la echipă. Un alt jucător care va părăsi FCSB este Valentin Gheorghe.

Pleacă Cordea. Cordea pleacă, e ca și plecat, 1.315.000 de euro e suma. Pleacă în Arabia, nu știu la ce echipă, habar n-am. Şi Vali Ghoerghe pleacă acum. A plecat şi Edjouma. Şi gata! Şi ne axăm pe Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB a fost eliminată din Conference League, iar Gigi Becali a anunţat că se va axa pe câştigarea titlului în Liga 1.

Nu am ce măsuri să iau. O să le iau ca să fac treaba mea şi să nu mai fac voi. Să nu se bage patronul. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluţă atacant şi am fost de acord. Prima dată şi schimbările. M-au informat. Nu am zis că dacă merge echipa fac ca ei. Poate aveam alte idei. Am vrut să fac ca ei. S-a accidentat la antrenament, pe terenul acesta a făcut o entorsă.

Nici schimbările nu au fost făcute bine. Şi Chiricheş a făcut greşeala asta. Nou nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. Antrenorii trebuie să antreneze cornerele. Vreau să văd jucător care să poată să ridice mingea din corner. Dacă era după mine, îl scoteam pe Djokovic şi îl băgam pe Cordea. Nu dau vina pe ei şi dau vina pe mine„, a precizat Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și