Închide meniul

Reacția lui Gigi Becali după ce UEFA i-a închis peluzele FCSB-ului în play-off-ul Conference League: „Lasă că e bine!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2022, 21:40

Reacția lui Gigi Becali după ce UEFA i-a închis peluzele FCSB-ului în play-off-ul Conference League: „Lasă că e bine!

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali nu e supărat după ce UEFA i-a închis peluzele FCSB-ului în meciul cu Viking din play-off-ul Conference League. Din contră, patronul roș-albaștrilor crede că ultrașii trebuie să învețe să fie mai civilizați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost sancționată de UEFA din cauza unui steag din Peluza Nord care a afișat un simbol considerat neo-nazist, la meciul cu Dunajska Streda din turul 3 preliminar.

Reacția lui Gigi Becali după ce UEFA i-a închis peluzele FCSB-ului în play-off-ul Conference League

Gigi Becali e de părere că decizia forului de la Nyon este corectă.

„Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

UEFA a emis un comunicat oficial în care precizează că FCSB va fi obligată să afișeze un banner cu mesajul “#NoToRacism”, pe care va fi inscripționată și sigla forului european.

Reclamă

În plus, clubul lui Gigi Becali va trebui să achite o amendă de 30.000 de euro pentru comportamentul rasist al fanilor, precum și alte 15.250 de euro pentru alte incidente petrecute în timpul meciului cu Dunajska, din turul 3 preliminar al Conference League.

La precedentul meci european, vicecampioana României a fost susținută de peste 40.000 de oameni, la returul cu Dunajska Streda (1-0) din turul 3 preliminar. Una dintre peluze a fost însă închisă, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor de la meciul cu Saburtalo (4-2), din turul 2 preliminar.

Nebunie înainte de FCSB – Viking! Număr uriaş de bilete vândute în numai o oră

Fanii FCSB au luat cu asalt site-ul oficial pentru a-şi cumpăra bilete la marele meci cu Viking. Mihai Stoica a dezvăluit numărul uriaş de bilete care s-a vândut în prima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Peste 5.000 în 28 minute… se lucrează la mărirea resurselor ca să nu pice serveru’. Asta este Steaua! UPDATE : 12.500 în prima oră”, a anunţat Mihai Stoica, pe Facebook.

În urma deciziei luate de UEFA, ultrașii FCSB de la Peluza Nord au anunțat că vor sta la Tribuna a 2-a de pe Arena Națională la partida de joi seară, care va începe la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

“Joi vom sta la Tribuna II, inelele doi și trei! Vă așteptăm alături de noi, pe stadion, să încurajăm echipa! Turul european al stadionului continuă… Sperăm să se oprească aici și să revenim toți unde ne este locul, în peluză”, a anunțat Peluza Nord Steaua, pe contul de Facebook.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și