Închide meniul

Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce a stabilit un record uriaș cu Mircea Lucescu în tribună. PAOK, în optimile Conference League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2023, 8:51

Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce a stabilit un record uriaș cu Mircea Lucescu în tribună. PAOK, în optimile Conference League

Răzvan Lucescu e URIAŞ! A ajuns din nou în sferturile de finală ale unei cupe europene

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimediaimages

A apărut reacția lui Răzvan Lucescu, după ce a stabilit un record uriaș sub privirile lui Mircea Lucescu. A reuşit să o califice pe PAOK în optimile de finală ale Conference League, după o victorie de senzaţie cu HJK, scor 4-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a defilat în acest sezon european. A încheiat grupa din Europa League cu 16 puncte, record pentru o echipă din Grecia. Alb-negrii au suferit un singur egal, cu Aberdeen. În rest, au câştigat tur-retur cu Frankfurt şi HJK.

Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce a stabilit un record uriaș sub privirile lui Mircea Lucescu

La ultimul meci al lui PAOK din Grupa G a fost în tribună şi Mircea Lucescu. Acesta a venit să îşi încurajeze fiul şi a asistat la o partidă extrem de spectaculoasă.

Jucătorii şi cei din echipa tehnică simt că am atins un obiectiv. Mă bucur să aud de recorduri, dar acestea sunt amintiri pentru viitor. Sunt concentrat doar pe următorul meci, care este cel mai important.

V-am spus că suntem o echipă care trebuie să scoată maximum din fiecare meci. Să obţină victorii, să ştie să reacţioneze, să se apere timp de 92 de minute şi să poată să înscrie în minutul 93.

Reclamă

Continuăm să muncim tot timpul, asta trebuie să facem. Nu este vorba de o problemă în apărare, este o problemă generală. Primul gol îl primim pentru că, în general, suntem relaxaţi. Cheie este de a nu primi goluri, de a fi agresiv şi a fi concentrat„, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei, potrivit sport24.gr.

PAOK a marcat 16 goluri în cele 6 partide, dar a încasat 10 goluri. În „optimi” poate întâlni forţe ale Europei precum Ajax, Betis şi Dinamo Zagreb.

Mircea Lucescu: „E fantastic ce a reușit Răzvan”

Mircea Lucescu a mers în Grecia, pentru fi pe stadion la ultimul meci al celor de la PAOK, din grupele Conference League, cu HJK Helsinki.

Reclamă 4 / 0/3

Pe aeroportul din Otopeni, Mircea Lucescu a vorbit despre performanța remarcabilă a fiului său, care le-a „luat fața” celor de la Frankfurt, echipă care a câștigat trofeul UEFA Europa League în sezonul 2021/2022.

Fantastic ce a reușit Răzvan. Nu atât calificarea cât faptul că a reușit niște rezultate senzaționale pe parcursul acestei competiții, mai ales cele două victorii împotriva lui Eintracht Frankfurt. Acum un an și jumătate, Eintracht Frankfurt a câștigat Europa League, iar acum a bătut Bayern Munchen cu 5-1.

Rezultatul din această grupă a făcut să fie extraordinar de important, apreciat în toată lumea fotbalului european. Fiind în ultimul meci din grupă, mă duc să-l văd, fără fotbal fiind greu să trăiești”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și