Închide meniul

Reacţia presei din Finlanda, după ce Farul a fost eliminată ruşinos de HJK Helsinki

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2023, 23:21 / Actualizat: 1 septembrie 2023, 0:40

Reclamă
Reacţia presei din Finlanda, după ce Farul a fost eliminată ruşinos de HJK Helsinki

Reacţia presei din Finlanda, după ce Farul a fost eliminată ruşinos e HJK Helsinki

Profimedia

Reacţia presei din Finlanda, după ce Farul a fost eliminată ruşinos de HJK Helsinki. Campioana României a ratat calificarea în grupele Conferencea League, după un retur de coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a visat frumos la o calificarea istorică în grupele Conference League. Din păcate, campioana României a făcut un meci extrem de slab şi a părăsit competiţiile europene.

Reacţia presei din Finlanda, după ce Farul a fost eliminată ruşinos de HJK Helsinki

Jurnaliştii din Finlanda au analizat meciul de coşmar făcut de campioana României.

HJK a întors scorul și a câștigat dubla cu Farul. Echipa finlandeză a ajuns din nou în faza grupelor. Dubla a fost decisă de atacantul sârb Bojan Radulovic care a înscris două goluri.

Farul a ajuns la Helsinki cu un avantaj de un gol, dar HJK a fost mai puternică în meciul decisiv. Radulovic a însscris după doar cinci minute, dar golul a fost anulat.

Reclamă

În minutul 20, Radulovic a înscris un gol regulamentar. Farul a avut mari dificultăți mare parte din meci. În repriza secundă, apărarea foarte slabă a oaspeților a continuat, iar Farul le-a dat posibilitatea gazdelor să decidă meciul.

Topi Keskinen a terorizat apărarea românilor, dar nu a lovit decisiv. Apoi, Radulovic a lovit din nou”, au scris jurnaliştii finlandezi de la iltalehti.fi.

HJK Helsinki – Farul 2-0. Campioana României, eliminată din Conference League. Coşmar pentru Hagi în Finlanda

HJK Helsinki – Farul 2-0. Campioana României a fost eliminată din Conference League. Echipa lui Hagi a avut parte de un meci de coşmar în Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a pierdut cu 2-0 în deplasare, după ce a a câştigat în tur. Aventura europeană a campioanei României s-a încheiat în playoff-ul Conference League.

La Helsinki, gazdele au început marcând în minutul 5, prin Bojan Radulovic, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru ofsaid. Acelaşi Bojan Radulovic a deschis însă scorul în minutul 20, profitând de o defensivă constănţeană fără reacţie.

În minutul 39 Farul a ratat în două faze consecutive prin Louis Munteanu şi Budescu, dar cei care au marcat au fost finlandezii, prin Radulovic, care a reuşit dubla în minutul 70 şi a dus scorul la 2-0. Acesta a fost şi scorul final, iar constănţenii părăsesc cupele europene, cu 2-3 scor cumulat în cele două manşe ale play-off-ului din Conference League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și