Închide meniul

Remarcatul lui Mihai Stoica, după ultimul meci al FCSB-ului în Conference League: „E pe un drum bun”. Ce a declarat despre partida cu West Ham: „Amical pe 500.000 de euro”

Viviana Moraru Publicat: 4 noiembrie 2022, 18:50

Reclamă
Remarcatul lui Mihai Stoica, după ultimul meci al FCSB-ului în Conference League: „E pe un drum bun. Ce a declarat despre partida cu West Ham: „Amical pe 500.000 de euro

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a remarcat un jucător de la FCSB, după ultimul meci din Conference League, contra celor de la West Ham. Managerul roş-albaştrilor a declarat că Octavian Popescu a avut o evoluţie promiţătoare, şi speră ca „perla” lui Gigi Becali să revină la evoluţiile din sezonul precedent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a afirmat că jucătorii de la FCSB au avut o presiune mult prea mare în meciul cu West Ham. După ce roş-albaştrii au fost eliminaţi oficial din Conference League încă de la finalul partidei cu Anderlecht, managerul roş-albaştrilor susţine că duelul cu trupa lui David Moyes ar fi trebuit să reprezinte „un amical pe 500.000 de euro”.

Jucătorul remarcat de Mihai Stoica, după FCSB – West Ham 3-0

Mihai Stoica a apreciat evoluţia lui Octavian Popescu, şi mărturiseşte că mijlocaşul a început un „drum bun” încă de la partida cu UTA, din Cupa României. În acel meci, jucătorul a fost titular şi a încasat un cartonaş roşu pe final de joc.

Pe de altă parte, MM a criticat evoluţia roş-albaştrilor din partida cu West Ham. Managerul general de la FCSB susţine că jucătorii s-au simţit sub presiune, deoarece au evoluat contra unor „fotbalişti pe care îi văd la televizor”, deşi londonezii au menajat titularii de bază pentru meciul de pe Arena Naţională.

„Nivelul jocului nu a fost ok. Au fost unii jucători care în mod normal nu ar fi trebuit să aibă nicio presiune la meciul ăsta. A fost mai mult un amical pe care îl joci pe 500 de mii. Banii clubului, dar iei şi tu primă.

Reclamă

Au fost depăşiţi mental de faptul că au jucat împotriva unor fotbalişti pe care îi văd la televizor. Îmi pare rău, dar asta a fost. Unii au arătat mai bine. Adică Octavian Popescu. Pare că e pe un drum bun început cu partida de la Arad. Cred că o să revină la ce a arătat sezonul trecut”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica a tras concluziile, după ce FCSB a încheiat dezastruos sezonul european

Mihai Stoica a tras concluziile, după ce FCSB a încheiat dezastruos sezonul european de Conference League. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că toate rezultatele înregistrate de echipă au fost dezamăgitoare.

MM a comentat şi evoluţia celor de la Silkeborg, care au ratat calificarea în faza următoare a competiţiei. Danezii au umilit-o pe FCSB, cu 10-0 la general, însă au pierdut în ultimul meci în faţa celor de la Anderlecht, şi au încheiat grupa pe locul al treilea.

Reclamă 4 / 0/3

„E adevărat. 3-0 sună foarte rau. După cum sună foarte rău şi toate rezultatele pe care le-am obţinut. Am dat dovadă de imaturitate. Am luat un gol, chiar dacă e neregulamentar, dar am căzut. Aşa am făcut şi la Londra. Nu ne-am dus cu 1-1 până la final. Am pierdut. Grupa noastră nu prea a fost grupă de Conference League…

Am zis ceva pe care îl susţin şi o mare prostie. Am zis că îi va demola Silkeborg şi pe Anderlecht. Îmi asum, Fotbalul lor s-a terminat cu noi… cu egal mergeau mai departe. Uneori te mai înşeală o partidă şi ai impresia că vezi în viitor. Dacă nu, mă lăsam şi mă apucam de pariuri şi deveneam milionar. Da, am spus o prostie”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și