Închide meniul

Mihai Stoica a tras concluziile, după ce FCSB a încheiat dezastruos sezonul european: „Sună foarte rău toate rezultatele”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 noiembrie 2022, 17:56

Mihai Stoica a tras concluziile, după ce FCSB a încheiat dezastruos sezonul european: „Sună foarte rău toate rezultatele

Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unui meci al lui FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a tras concluziile, după ce FCSB a încheiat dezastruos sezonul european de Conference League. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că toate rezultatele înregistrate de echipă au fost dezamăgitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a încheiat lamentabil grupa de Conference League. Roş-albaştrii au fost învinşi la scor de neprezentarea în ultima rundă, de West Ham, şi au încheiat grupa pe ultimul loc, fără victorie.

Mihai Stoica a tras concluziile, după ce FCSB a încheiat dezastruos sezonul european

Mihai Stoica a declarat că grupa din care a făcut parte FCSB în Conference League a fost de un nivel foarte ridicat. Managerul roş-albaştrilor a făcut praf evoluţia jucătorilor, despre care susţine că au dat dovadă de „imaturitate”, în meciul de pe Arena Naţională, cu West Ham.

MM a comentat şi evoluţia celor de la Silkeborg, care au ratat calificarea în faza următoare a competiţiei. Danezii au umilit-o pe FCSB, cu 10-0 la general, însă au pierdut în ultimul meci în faţa celor de la Anderlecht, şi au încheiat grupa pe locul al treilea.

„E adevărat. 3-0 sună foarte rau. După cum sună foarte rău şi toate rezultatele pe care le-am obţinut. Am dat dovadă de imaturitate. Am luat un gol, chiar dacă e neregulamentar, dar am căzut. Aşa am făcut şi la Londra. Nu ne-am dus cu 1-1 până la final. Am pierdut. Grupa noastră nu prea a fost grupă de Conference League…

Reclamă

Am zis ceva pe care îl susţin şi o mare prostie. Am zis că îi va demola Silkeborg şi pe Anderlecht. Îmi asum, Fotbalul lor s-a terminat cu noi… cu egal mergeau mai departe. Uneori te mai înşeală o partidă şi ai impresia că vezi în viitor. Dacă nu, mă lăsam şi mă apucam de pariuri şi deveneam milionar. Da, am spus o prostie”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham! Mihai Stoica, în război cu fanii

Mihai Stoica s-a aflat în război cu fanii englezi veniți pe Arena Națională, pentru meciul din ultima rundă a grupelor UEFA Conference League. Managerul general al vicecampioanei României a fost enervat la culme de suporterii „ciocănarilor”.

Aproximativ 2.000 de fani ai lui West Ham au făcut deplasarea pe Arena Națională, la partida cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii englezi l-au enervat pe Mihai Stoica înaintea fluierului de start. Crainicul stadionului a anunțat că se va ține un moment de reculegere în memoria unuia dintre cei mai vechi fani steliști, dar fanii londonezi n-au ținut cont.

Englezii au început să facă gălăgie, iar crainicul i-a atenționat să se oprească. Suporterii lui West Ham n-au băgat în seamă nici al doilea apel și au continuat să acopere liniștea de pe Arena Națională.

Mihai Stoica a „explodat” de furie când a văzut gestul fanilor „ciocănari” și i-a aplaudat ironic, de la marginea terenului, înainte ca echipele să iasă pe teren.

Recomandări
  • Concluziile lui Mihai Stoica, după FCSB – West Ham 3-0
  • Ce a declarat managerul roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și