Închide meniul

Revenire importantă la Nordsjaelland, înaintea returului cu FCSB! Jucătorul cumpărat cu 3 milioane de euro e apt de joc

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 16:38 / Actualizat: 17 august 2023, 17:43

Revenire importantă la Nordsjaelland, înaintea returului cu FCSB! Jucătorul cumpărat cu 3 milioane de euro e apt de joc

Revenire importantă la Nordsjaelland, înaintea returului cu FCSB

Marcus Ingvartsen, în duelul tur cu FCSB/ Profimedia

Revenire importantă în tabăra celor de la Nordsjaelland, înaintea returului cu FCSB, retur care se va vedea exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 20:00. Marcus Ingvartsen, jucătorul pe care danezii au plătit aproape trei milioane de euro în această vară, e apt de joc pentru confruntarea cu vicecampioana din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Returul dintre Nordsjaelland şi FCSB porneşte de la scorul de 0-0, după partida tur, de pe Ghencea. Calificarea în play-off-ul Conference Leaguea se va juca în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Revenire importantă la Nordsjaelland, înaintea returului cu FCSB

Presa din Danemarca a notat faptul că revenirea lui Marcus Ingvartsen reprezenită o „veste fantastică” pentru cei de la Nordsjaelland. Vârful de 27 de ani a fost transferat de danezi în această vară, de la Mainz, în schimbul sumei de 2,95 milioane de euro.

Ingvartsen a fost titular în partida tur, cu FCSB, de pe stadionul din Ghencea, însă s-a accidentat în repriza secundă, fiind înlocuit cu Nygren în minutul 56, iar danezii se temeau că acesta va lipsi de la confruntarea retur cu roş-albaştrii.

Cu toate că atacantul s-a antrenat normal, cu o zi înaintea meciului cu FCSB, presa daneză notează că rămâne de văzut dacă acesta va fi folosit de antrenorul lui Nordsjaelland încă din primul minut al returului cu roş-albaştrii.

Reclamă

De la Nordsjaelland mai lipseşte şi Adamo Nagalo, jucător care este suspendat, cât şi Jonas Jensen-Abbet, Mario Dorgeles şi Rocco Ascone, jucători accidentaţi.

Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland – FCSB

Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland – FCSB. Echipa lui Gigi Becali are maximum de puncte în campionat, ca şi Nordsjaelland. Meciul e de la ora 20:00 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

”Eu am văzut un progres al echipei, mai ales pe organizarea de joc pe faza defensivă. Nordsjaelland este o echipă superioară din punct de vedere al exprimării. FCSB a arătat foarte bine pe faza defensivă, exceptând faza fixă și lovitura liberă când a fost deviată, nu au fost situații importante.

Reclamă 4 / 0/3

Nouă ne dă speranțe că putem scoate mai mult la meciul retur, dacă vom reuși să avem aceeași organizare și să punem și noi jucătorii importanți să își intre în rol… Noi în atac nu am pus foarte multe probleme. E clar că a fost o preocupare de a închide, de a nu lăsa spații.

Dacă noi vom avea aceeași organizare de joc și, în același timp, liderii incontestabili, cei care au făcut diferența până acum, își vor pune amprenta în jocul echipei, sunt speranțe.

Mai este un aspect, tot ceea ce înseamnă jocul ăsta, toți am remarcat jocul ăsta, ieșirile din apărare prin construcție, soluții de pasare, ei au arătat foarte bine și au contat chiar și în inferioritate. Sunt momente în care pe jocul ăsta pe construcție pot fi expuși dacă facem un pressing agresiv, dacă facem un pressing de întâmpinare și recuperăm și câștigăm mingea”, a spus Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și