Închide meniul

Risto Radunovic ar putea să rateze FCSB – Dunajska Streda! Câte bilete s-au vândut până acum la returul de pe Arena Națională

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2022, 21:39

Risto Radunovic ar putea să rateze FCSB – Dunajska Streda! Câte bilete s-au vândut până acum la returul de pe Arena Națională

Risto Radunovic ar putea să rateze FCSB - Dunajska Streda

Risto Radunovic, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat că Risto Radunovic e în pericol să rateze returul FCSB – Dunajska Streda, din turul trei preliminar Conference League. De asemenea, managerul general de la clubul lui Gigi Becali a dezvăluit câte bilete au vândut până acum roș-albaștrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va fi fără Florinel Coman (accidentat) și Andrei Cordea (suspendat) vor rata duelul de pe Arena Națională. MM a anunțat că Risto Radunovic „face eforturi mari” ca să fie apt de joc pentru returul cu Dunajska Streda.

Risto Radunovic ar putea să rateze FCSB – Dunajska Streda

„Nu vor fi Florinel Coman și Andrei Cordea, Risto Radunovic face eforturi să joace, deci este indubitabil faptul că avem nevoie de sprijin, așa cum am avut la meciul cu Saburtalo”, a scris Mihai Stoica, pe pagina oficială de Facebook.

Radunovic a marcat golul calificării pentru FCSB împotriva lui Saburtalo în turul anterior, din penalty, în minutul 87. Roș-albaștrii au câștigat cu 4-2 returul de pe Arena Națională.

Reclamă

Câte bilete s-au vândut până acum la returul FCSB – Dunajska Streda

Mihai Stoica a mai precizat că fanii roș-albaștrilor au achiziționat nu mai puțin 2.000 de bilete online pentru returul cu Dunajska Streda, deși meciul e programat peste o săptămână. MM a făcut apel la fani să le facă acomodarea ușoară lui David Miculescu și Bogdan Rusu.

„În mai puțin de o oră s-au achiziționat peste 2000 bilete online pentru returul cu Dunajska Streda. Asta înseamnă că steliștii au realizat că nu este deja tranșată calificarea, ceea ce este extrem de important pentru noi.

Haideți să-i primiți pe Bogdan Rusu și David Miculescu cum doar suporterii celei mai iubite echipe din România știu! Haideți să mai obținem o calificare împreună! Dar până atunci, pumnii strânși la Mioveni!”, a mai scris Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Până la returul cu Dunajska Streda, FCSB va juca cu CS Mioveni în Liga 1, sămbătă, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Mihai Stoica, nervos pe jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost foarte nervos pe jucătorii de la FCSB după meciul tur cu Dunajska Streda. MM e supărat că roș-albaștrii s-au retras în apărare, deși adversarii jucau în 10 oameni.

În minutul 68, Dunajska Streda a rămas în inferioritate numerică, după un fault comis de Kruzliak asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă. FCSB a marcat la doar un minut după ce slovacii au rămas în 10 oameni, dar Mihai Stoica își dorea și mai multe goluri.

„Pot fi probleme la retur. Am fost foarte nervos după meci și foarte nemulțumit de faptul că la 1-0 pentru noi, când ei erau în 10 oameni, noi n-am stăpânit jocul. Noi n-am mai ajuns la poartă, în schimb ei au ajuns la poarta noastră! Ne-am pierdut organizarea.

Avem și o problemă, deoarece n-avem jucători cu experiență în cupele europene. În plus, românul – și nu doar românul – are o frică de succes. Când ai 1-0, joci 11 vs. 10, unii au tendința de a juca mai precaut. Dar noi n-am jucat nici precaut! Poate așa a trebuit să se întâmple, ca Gigi să mai facă niște eforturi și să completeze lotul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și