Închide meniul

Mihai Stoica, tiradă la adresa jucătorilor de la FCSB: „Am fost foarte nervos! Avem o problemă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2022, 20:37

Mihai Stoica, tiradă la adresa jucătorilor de la FCSB: „Am fost foarte nervos! Avem o problemă!

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost foarte nervos pe jucătorii de la FCSB după meciul cu Dunajska Streda din turul trei preliminar Conference League. MM e supărat că roș-albaștrii s-au retras în apărare, deși adversarii jucau în 10 oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 68, Dunajska Streda a rămas în inferioritate numerică, după un fault comis de Kruzliak asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă. FCSB a marcat la doar un minut după ce slovacii au rămas în 10 oameni, dar Mihai Stoica își dorea și mai multe goluri.

Mihai Stoica, nervos pe jucătorii de la FCSB

„Pot fi probleme la retur. Am fost foarte nervos după meci și foarte nemulțumit de faptul că la 1-0 pentru noi, când ei erau în 10 oameni, noi n-am stăpânit jocul. Noi n-am mai ajuns la poartă, în schimb ei au ajuns la poarta noastră! Ne-am pierdut organizarea.

Avem și o problemă, deoarece n-avem jucători cu experiență în cupele europene. În plus, românul – și nu doar românul – are o frică de succes. Când ai 1-0, joci 11 vs. 10, unii au tendința de a juca mai precaut. Dar noi n-am jucat nici precaut! Poate așa a trebuit să se întâmple, ca Gigi să mai facă niște eforturi și să completeze lotul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Golul victoriei pentru FCSB în meciul cu Dunajska Streda a fost marcat de Joonas Tamm. Fundașul eston a înscris cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

Reclamă

Returul de la București e programat pe 11 august. În cazul în care se califică în play-off-ul Conference League, FCSB va juca cu câștigătoarea duelului dintre Sligo Rovers și Viking.

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut 4 transferuri într-o singură zi

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a anunţat că a făcut 4 transferuri în mai puţin de 24 de ore. Patronul lui FCSB i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani) şi un alt jucător al cărui nume nu a fost făcut public. Ilie Dumitrescu l-a felicitat în direct pentru mutările surprinzătoare.

Chiar dacă Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu, fostul atacant al Generaţiei de Aur e convins că aducerea lui Eduard Radaslavescu este marea lovitură a verii dată de vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul trecut, Radaslavescu a jucat în 24 de meciuri de campionat pentru Farul şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă. A evoluat la naţionala României U19 şi U20.

„Gigi, pe Radaslavescu cine ți l-a recomandat? E cel mai bun transfer pe care l-ai făcut în ultimii patru ani. Nu ştiu cine te-a învăţat, dar te felicit! Are cel mai mare potențial. Bravo! E cel mai bun transfer! Are fizic, are calitate.

Ai luat 3 milioane și te-ai orientat imediat în piață. Ai luat cei mai buni jucători din campionat. Ești calificat rău! Ce pot să zic, eşti calificat! Te miști bine, ce să faci„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Nicolae Dică, mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB

Nicolae Dică a purtat discuţii cu ultimii jucători alăturaţi lotului FCSB-ului. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că atât Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, cât şi Marco Dulca nu sunt în urmă cu pregătirea fizică şi pot debuta în orice moment.

„Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat 2 zile. Dar nu este o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Mioveni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și