Închide meniul

Risto Radunovic, cu moralul la pământ după FCSB – West Ham 0-3. Vrea să spele ruşinea din Conference League în derby-ul cu Rapid: „Poate schimba tot sezonul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2022, 0:21

Risto Radunovic, cu moralul la pământ după FCSB – West Ham 0-3. Vrea să spele ruşinea din Conference League în derby-ul cu Rapid: „Poate schimba tot sezonul!

Risto Radunovic, cu moralul la pământ după FCSB - West Ham 0-3. Vrea să spele ruşinea din Conference League în derby-ul cu Rapid

Risto Radunovic, în tricoul lui FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB a pierdut fără drept de apel duelul cu West Ham, scor 0-3, în UEFA Conference League. Cu Mihai Pintilii „interimar” după demisia lui Nicolae Dică, vicecampionii României au suferit o nouă înfrângere drastică şi au terminat pe ultimul loc în grupa B. Risto Radunovic era cu moralul la pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a venit cu rezervele la Bucureşti, gruparea din Premier League a obţinut o victorie categorică. Risto Radunovic speră să facă uitat cât mai repede duelul cu West Ham. Peste trei zile, pe Arena Naţională urmează să primească vizita Rapidului.

Risto Radunovic, cu moralul la pământ după FCSB – West Ham 0-3

O seară foarte grea pentru noi. Ţinând cont că era ultimul meci ne doream să facem un meci bun, dar a fost momentul greu şi îmi pare foarte rău că am pierdut acest meci.

Toată echipa nu am făcut un meci bun, nu am arătat bine. E foarte mult, dar cele două meciuri cu Silkeburg… ne-am retras şi acum nu putem să schimbăm nimic. Trebuie să fie o lecţie aceste meciuri din Conference. La anul, să dea Dumnezeu să arătăm mai bine.

Urmează un derby care de fiecare dată poate să schimbe tot sezonul. Vrem să ne concentrăm. În meciul care urmează, fiecare jucător vrea să arate bine. Trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm în campionat. Nu putem să fim aşa curajoşi să spunem că mergem să câştigăm campionatul, dar toţi jucătorii au valoare şi putem să arătăm valoarea noastră. Noi suntem o familie şi aşa trebuie să rămânem tot timpul.

Reclamă

Nu putem să spunem ce se vorbeşte în vestiar, dar Mihai Pintilii e alături u noi. Îmi pare rău foarte el că nu am făcut un meci bun. Îi felicit pe fiecare dintre cei care a făcut ceva bine (n.r. cei de la CFR Cluj), înseamnă foarte mult şi pentru fotbalul românesc„, a declarat Risto Radunovic la Pro Arena.

În aceeaşi seară, CFR Cluj a obţinut calificarea în play-off-ul Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu au obţinut 10 puncte şi au încheiat pe locul secund grupa G.

Umilinţă istorică pentru FCSB în Conference League

Umilinţă istorică pentru FCSB! A primit cele mai multe goluri dintre toate echipele din Conference League şi Europa League. Vicecampioana României a primit numai puţin de 18 goluri în cele 6 meciuri disputate în grupele Conference league.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este echipa cu cea mai slabă apărare din Conference League. Mai mult, nici în Europa League nu există vreo echipă cu o apărare mai slabă decât cea a vicecampioanei României.

Umilinţa putea fi şi mai mare dacă Plzen (24 de goluri), Rangers (22 de goluri) şi Maccabi Haifa (21 de goluri) nu primeau mai multe goluri în grupele Ligii Campionilor. FCSB a încasat numai puţin de 10 goluri doar de la Silkeborg. FCSB a mai primit 6 goluri de la West Ham şi încă 2 de la Anderlecht.

Vicecampioana României, eşec la scor de neprezentare cu West Ham

West Ham United a câştigat joi, la Bucureşti, scor 3-0, meciul cu FCSB, din etapa a şasea a grupelor UEFA Conference League.

Fornals a deschis scorul în minutul 40, plecând dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. În minutul 56, englezii au mărit avantajul, după o lovitură de cap a lui Mubama, deviată în plasă de Dawa. Golul de 3-0 a fost marcat în minutul 65, la o greşeală a lui Târnovanu, de care a profitat Fornals.

FCSB s-a clasat pe ultimul loc în grupa B a Conference League, cu 2 puncte, şi a fost eliminată din cupele europene.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Dulca (Radaslavescu 46), Edjouma, Oaidă (Olaru 46) – Cordea (I. Stoica 46), Compagno (B. Rusu 59), Oct. Popescu (Fl. Coman 59). ANTRENOR: Mihai Pintilii

WEST HAM: Areola – Coufal (Ashby 66), Johnson (Casey 76), Ogbonna, Aguerd – Lanzini, Coventry, Downes (Appiah-Forson 66), Scarles – Mubama (Simon Swyer 76), Fornals (Potts 66). ANTRENOR: David Moyes

Reclamă
Recomandări
  • FCSB – West Ham 0-3
  • Ce a declarat Risto Radunovic după meci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și