Închide meniul

Rodion Cămătaru nu-i dă șanse lui FCSB în returul cu FC Saburtalo: ”Ne mișcăm greu cu echipe modeste!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 11:15

Rodion Cămătaru nu-i dă șanse lui FCSB în returul cu FC Saburtalo: ”Ne mișcăm greu cu echipe modeste!”

Saburtalo - FCSB 1-0

Saburtalo - FCSB 1-0 / Profimedia

Rodion Cămătaru nu-i dă șanse lui FCSB în returul cu FC Saburtalo din UEFA Conference League. Legenda Craiovei este de părere că doar CFR Cluj, Sepsi și Universitatea Craiova se vor califica în turul trei preliminar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a suferit o înfrângere rușinoasă, în deplasare, cu Saburtalo, scor 0-1. Jucătorii antrenaţi de Toni Petrea au avut o evoluţie dezamăgitoare şi sunt nevoiţi să întoarcă scorul în returul de pe Arena Naţională.

Rodion Cămătaru nu-i dă șanse lui FCSB în returul cu FC Saburtalo

”Din cele patru, cred că trei o să treacă: CFR, Craiova și Sepsi. Toate au șanse după primul meci. FCSB are meci greu, georgienii nu au echipă rea. E greu să-i bată la două goluri diferență, dar nu imposibil.

Saburtalo, dacă mă întrebi pe mine, este cel mai dificil adversar din cele pe care le-au întâlnit echipele românești. Din păcate, ne mișcăm greu cu echipe modeste. Altădată nici nu ne gândeam la așa ceva”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit playsport.ro.

Ionel Ganea: ”Numai Gigi Becali poate să explice cum am ajuns să pierdem în Georgia!”

Ionel Ganea îl face praf pe Gigi Becali după ce FCSB a pierdut rușinos cu FC Saburtalo în Conference League, scor 0-1. ”Ganezu” este de părere că doar patronul vicecampioanei poate explica rezultatul dezastruos.

Reclamă

Chiar dacă erau mari favoriţi, vicecampionii României s-au întrecut în erori şi le-au permis adversarilor să înscrie la singurul şut pe spaţiul porţii din prima repriză.

„E posibil să se califice. FCSB a demonstrat tot timpul că are valoare și poate oricând să întoarcă un rezultat de 1-0. Numai Gigi Becali poate să explice cum am ajuns să pierdem în Georgia. El e number one la FCSB.  

Ei au avut tot timpul rezultate foarte bune când au jucat foarte bine din punct de vedere colectiv. Acum jucătorii exagerează și joacă mai mult mai individual. Echipa trebuie să înțeleagă că e un joc colectiv și asta poate face diferența”, a declarat Ionel Ganea, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam: „Să nu mai iasă niciunul de la FCSB în stradă!”

Helmut Duckadam a avut o reacţie vehementă la adresa jucătorilor de la FCSB, după eşecul ruşinos cu Saburtalo, din turul doi preliminar din Conferenece League.

Fostul mare portar „a pus tunurile” pe trupa lui Toni Petrea. „Nu m-am așteptat niciodată ca FCSB-ul, cu jucătorii atât de lăudați, să fie dominată. O echipă condusă în Georgia la pauză și adversarii să aibă patru ocazii foarte, foarte mari… O rușine.

Dacă aș fi în situația să iau o decizie, i-aș băga direct în cantonament la Berceni, să nu mai iasă niciunul în stradă de rușinea asta și să stea acolo până la retur.  

Ce am văzut în seara asta… nu mi-am putut imagina că o echipă din Georgia poate să joace și subjuge o echipă ca FCSB, nu-mi pot explica”, a declarat Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și