Închide meniul

Helmut Duckadam, reacţie vehementă după Saburtalo – FCSB 1-0: „O ruşine. Să nu mai iasă niciunul în stradă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2022, 9:52

Helmut Duckadam, reacţie vehementă după Saburtalo – FCSB 1-0: „O ruşine. Să nu mai iasă niciunul în stradă

Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Thibaut Courtois: "Portarii nu au şanse să câştige Balonul de Aur!"

Helmut Duckadam este legenda Stelei / AS.ro

Helmut Duckadam a avut o reacţie vehementă la adresa jucătorilor de la FCSB, după eşecul ruşinos cu Saburtalo, din turul doi preliminar din Conferenece League. Fostul portar „a pus tunurile” pe trupa lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a suferit o înfrângere dezamăgitoare, în deplasare, cu Saburtalo. Jucătorii antrenaţi de Toni Petrea au avut o evoluţie dezamăgitoare, şi sunt nevoiţi să întoarcă scorul în returul de pe Arena Naţională.

Helmut Duckadam, reacţie vehementă după Sbaurtalo – FCSB 1-0

Helmut Duckadam critică atitudinea jucătorilot de la FCSB, după eşecul din Georgia, cu Saburtalo. Fostul portar este de părere că evoluţia băieţilor lui Toni Petrea este în contradicţie cu salariile pe care le încasează.

„Nu m-am așteptat niciodată ca FCSB-ul, cu jucătorii atât de lăudați, să fie dominată. O echipă condusă în Georgia la pauză și adversarii să aibă patru ocazii foarte, foarte mari… O rușine.

Dacă aș fi în situația să iau o decizie, i-aș băga direct în cantonament la Berceni, să nu mai iasă niciunul în stradă de rușinea asta și să stea acolo până la retur.

Reclamă

Ce am văzut în seara asta… nu mi-am putut imagina că o echipă din Georgia poate să joace și subjuge o echipă ca FCSB, nu-mi pot explica”, a declarat Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Gigi Becali și-a desființat jucătorii după rușinea cu Saburtalo

Gigi Becali și-a desființat jucătorii după Saburtalo – FCSB 1-0. Patronul roș-albaștrilor nu a avut milă nici de „perla” Octavian Popescu. Nimeni nu a scăpat de gura latifundiarului din Pipera!

„Ovidiu Popescu în loc să dribleze dă mingea la adversar. Sunt oameni care au uitat fotbalul. Cert e că la ora asta noi nu avem deloc valoare. Îl aducem pe Şerban înapoi. Haruţ ce e pe partea dreaptă. El doar în spate, paşi în spate. Atacă, mă, adversarul! Vrei să dea gol?

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu nu mai este ăla, e altul. Nu îl mai cunosc pe ăsta. E ceva neînregulă. E posibil să fie din pregătirea fizică, de antrenamente. Eu nu am nicio problemă cu Toni Petrea, o să vorbesc cu jucătorii să văd ce se întâmplă. Ce să vorbesc cu antrenorul?

Mă uit la jucători, ei stau pe teren şi se uită la adversari. Uitaţi-vă să vedeţi cât am alergat cu U Cluj… 8-9 kilometri. Aşa nu ai cum să câştigi meciul. Eu i-am dat telefon lui nepotul meu, să aducă jucătorii de la Clinceni. Şi acolo mă costau. Gata, apoi las să vină un specialist, să vă facă vouă pe plac. Suntem prea proști! Nu avem valoare!”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Saburtalo – FCSB 1-0. Eşec istoric pentru echipa lui Gigi Becali

FCSB a scăpat cu doar un gol încasat în meciul cu Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unica reușită a venit în minutul 41.

Jucătorii lui Saburtalo le-au predat o lecție de contraatac celor de la FCSB. Totul a plecat de la minge respinsă de apărarea gazdelor. Ovidiu Popescu a atacat ezitant un jucător georgian la mijlocul terenului și i-a oferit spațiu de manevră. Atacul a fost dezvoltat în partea stângă, unde Cordea a coborât prea târziu să-l dubleze pe Haruț.

Balonul a fost scos la marginea careului de 16 metri, pentru un șut fără preluare a lui Nonikashvili, care a avut culoar liber spre poarta lui Târnovanu. Jucătorii lui FCSB n-au ieșit la timp la întâmpinarea adversarului și au fost taxați. Șutul, la firul ierbi, a trecut pe sub Ștefan Târnovanu.

Returul dintre FCSB și Saburtalo este programat pe 28 iulie, pe Arena Națională. În sezonul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați tot în turul 2 al preliminariilor Conference League, de Șahtior Karagandy.

Reclamă
Recomandări
  • Helmut Duckadam, reacţie vehementă la adresa jucătorilor de la FCSB
  • Trupa lui Toni Petrea a fost învinsă de Saburtalo, scor 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și