Închide meniul

S-a decis arbitrul pentru West Ham – FCSB! Cu el la centru, CFR Cluj a fost eliminată din Europa în 2020

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 14:24

S-a decis arbitrul pentru West Ham – FCSB! Cu el la centru, CFR Cluj a fost eliminată din Europa în 2020

FCSB i-a găsit înlocuitorul perfect lui Darius Olaru

Jucătorii FCSB, în timpul unui meci / Hepta

S-a decis arbitrul pentru West Ham – FCSB. Este vorba despre francezul Benoit Bastien (39 ani). Cu el la centru, CFR Cluj a fost eliminată din Europa League în 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va debuta în UEFA Conference League joi, de la ora 22:00. Gruparea roș-albastră o va întâlni pe West Ham, la Londra, iar meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

S-a decis arbitrul pentru West Ham – FCSB

Partida West Ham – FCSB, programată de la ora 22.00, în grupa B, va fi arbitrată de francezul Benoit Bastien. ”Centralul” va fi ajutat de Hicham Zakrani şi Aurelien Berthomieu, iar rezervă va fi Jeremie Pignard.

Benoit Bastien este arbitru FIFA din 2014. În 2020, cu el la centru, CFR Cluj a fost eliminată din Europa League. Campioana Europei a fost învinsă atunci de Young Boys, scor 1-2, în ultimul meci din faza grupelor.

În cariera sa, arbitrul francez a mai condus la centru și Germania U21 – România U21 8-0, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2015.

Reclamă

Englezii au analizat-o ”la sânge” pe FCSB înaintea meciului cu West Ham

Englezii au analizat-o ”la sânge” pe FCSB înaintea meciului cu West Ham din Conference League. Englezii descriu echipa lui Nicolae Dică drept „groaznică”, după startul foarte slab din Liga 1.

FCSB a încasat 12 goluri în primele 7 meciuri în Liga 1. Echipa roş-albastră a înregistrat o singură victorie, scor 3-2 cu Chindia Târgovişte.

„Din punct de vedere istoric, este un club uriaș al României. FCSB a câștigat de 26 de ori titlul în România, record al competiției. De asemenea, a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 și a ajuns și în finala din 1989, unde a fost învinsă de AC Milan. În ultimul sezon, a încheiat pe poziția secundă în Liga 1, iar acum este pe poziția 13.

Reclamă 4 / 0/3

În ce formă este FCSB acum? Una groaznică. A reușit să câștige un singur meci dintre cele șapte jucate în campionat, a înregistrat patru remize și a pierdut de două ori. Cei de la FCSB sunt deja la 14 puncte în spatele liderului Rapid, dar au două meciuri în minus.

Cine sunt cei mai buni jucători? Andrei Cordea este extrema dreaptă a lui FCSB, care marchează des. Are deja patru goluri în acest sezon. În sezonul trecut, cel mai bun fotbalist al lor a fost Florin Tănase, care a marcat 20 de goluri. El a fost vândut la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, au scris englezii de la COYI Irons.

Cine este West Ham, prima adversară a celor de la FCSB în grupele Conference League

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro. West Ham l-a transferat şi pe Lucas Paqueta de la PSG, pentru suma uriaşă de 60 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

Recomandări
  • S-a decis cine va arbitra West Ham – FCSB
  • Cu el la centru, CFR Cluj a fost eliminată din Europa în 2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și