Închide meniul

S-au tras la sorţi optimile de finală ale Conference League! Răzvan Lucescu, în faţa unui meci teribil. Cine e adversara lui PAOK

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2024, 15:36

Reclamă
S-au tras la sorţi optimile de finală ale Conference League! Răzvan Lucescu, în faţa unui meci teribil. Cine e adversara lui PAOK

S-au tras la sorţi optimile de finală ale Conference League!

Răzvan Lucescu şi-a aflat adversara / Profimediaimages

S-au tras la sorţi optimile de finală ale UEFA Conference League. Răzvan Lucescu nu a avut noroc şi este în faţa unui meci teribil. Va avea o misiune dificilă în încercarea de a obţine calificarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de românul Răzvan Lucescu, va întâlni campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, după tragerea la sorţi care a avut loc la Nyon.

S-au tras la sorţi optimile de finală ale Conference League

Capul de afiş al acestei faze pare a fi confruntarea dintre Ajax Amsterdam şi Aston Villa, ambele foste campioane ale Europei.

Union Saint-Gilloise, care s-a calificat în dauna echipei Eintracht Frankfurt, câştigătoarea Europa League din 2022, va da în optimi peste Fenerbahce Istanbul.

Israelul are două reprezentante în optimile de finală, Maccabi Haifa urmând să joace cu Fiorentina, iar Maccabi Tel Aviv, cu Olympiakos Pireu.

Reclamă
Reclamă 4

Servette Geneva, care a eliminat-o pe Ludogoreţ Razgrad, o va înfrunta în optimi pe Viktoria Plzen. Sturm Graz va avea un duel dificil cu echipa franceză Lille OSC, în timp ce FC Bruges va juca împotriva norvegienilor de la Molde, anunţă agerpres.ro.

Partidele din optimi se vor disputa pe 7 şi 14 martie. Finala competiţiei va avea loc în data de 29 mai, la Atena.

Programul partidelor din optimile de finală ale Europa Conference League:

Reclamă
  • Servette Geneva – Viktoria Plzen
  • Ajax Amsterdam – Aston Villa
  • Molde FK – FC Bruges
  • Union Saint-Gilloise – Fenerbahce Istanbul
  • Dinamo Zagreb – PAOK Salonic
  • Sturm Graz – Lille OSC
  • Maccabi Haifa – Fiorentina
  • Olympiakos Pireu – Maccabi Tel Aviv

Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din semifinalele Cupei Greciei

Răzvan Lucescu a fost eliminat dramatic din semifinalele Cupei Greciei de către Panathinaikos! PAOK a încasat un gol în minutul 120+9 şi a ratat nu mai puţin de patru lovituri de departajare, într-un meci de infarct.

Panathinaikos avea avantajul de 1-0, după ce a câştigat partida tur. În returul de pe teren propriu, trupa lui Fatih Terim a încasat gol de la PAOK în minutul 72. Zivkovic a punctat pentru trupa lui Răzvan Lucescu, ajungându-se astfel în reprizele de prelungiri.

PAOK a preluat conducerea în minutul 105, după ce Kedziora a reuşit să marcheze. În minutul 110, meciul a fost întrerupt după ce Rahman Baba s-a ciocnit de un adversar. Jucătorul lui Răzvan Lucescu a aşteptat timp de câteva minute pentru ca ambulanţa să intervină şi să-l scoată de pe teren, timp în care meciul a fost oprit.

Astfel, s-au dictat zece minute de prelungiri. În minutul 120+9, Panathinaikos a dat lovitura şi a reuşit să trimită partida la loviturile de departajare, după ce Limnios a punctat, la finalul unei faze superbe.

Dramatismul a atins cote maxime la penalty-uri. Panathinaikos a ratat prin Sporar, Limnios şi Arao, iar PAOK a avut şansa să obţină biletele pentru finală în trei rânduri. Despodov, Ozdoev şi Jonny au ratat, iar a noua lovitură de la 11 metri a fost transformată pentru Panathinaikos de Schenkeveld. Ulterior, Samatta a ratat pentru PAOK astfel că trupa lui Fatih Terim a obţinut biletele pentru marea finală.

Penalty-ul lui Samatta a fost unul incredibil. Vârful lui Răzvan Lucescu a alunecat în momentul în care a executat lovitura de la 11 metri, iar balonul a fost trimis peste poarta lui Panathinaikos.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și