Închide meniul
VIDEO

Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din semifinalele Cupei Greciei! PAOK a primit gol în 120+9 şi a ratat 4 lovituri de departajare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2024, 22:24

Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din semifinalele Cupei Greciei! PAOK a primit gol în 120+9 şi a ratat 4 lovituri de departajare

Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Răzvan Lucescu a fost eliminat dramatic din semifinalele Cupei Greciei de către Panathinaikos! PAOK a încasat un gol în minutul 120+9 şi a ratat nu mai puţin de patru lovituri de departajare, într-un meci de infarct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panathinaikos se va duela pentru marele trofeu cu învingătoarea dintre Panetolikos şi Aris.

Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din semifinalele Cupei Greciei

Panathinaikos avea avantajul de 1-0, după ce a câştigat partida tur. În returul de pe teren propriu, trupa lui Fatih Terim a încasat gol de la PAOK în minutul 72. Zivkovic a punctat pentru trupa lui Răzvan Lucescu, ajungându-se astfel în reprizele de prelungiri.

PAOK a preluat conducerea în minutul 105, după ce Kedziora a reuşit să marcheze. În minutul 110, meciul a fost întrerupt după ce Rahman Baba s-a ciocnit de un adversar. Jucătorul lui Răzvan Lucescu a aşteptat timp de câteva minute pentru ca ambulanţa să intervină şi să-l scoată de pe teren, timp în care meciul a fost oprit.

Astfel, s-au dictat zece minute de prelungiri. În minutul 120+9, Panathinaikos a dat lovitura şi a reuşit să trimită partida la loviturile de departajare, după ce Limnios a punctat, la finalul unei faze superbe.

Reclamă

Dramatismul a atins cote maxime la penalty-uri. Panathinaikos a ratat prin Sporar, Limnios şi Arao, iar PAOK a avut şansa să obţină biletele pentru finală în trei rânduri. Despodov, Ozdoev şi Jonny au ratat, iar a noua lovitură de la 11 metri a fost transformată pentru Panathinaikos de Schenkeveld. Ulterior, Samatta a ratat pentru PAOK astfel că trupa lui Fatih Terim a obţinut biletele pentru marea finală.

Penalty-ul lui Samatta a fost unul incredibil. Vârful lui Răzvan Lucescu a alunecat în momentul în care a executat lovitura de la 11 metri, iar balonul a fost trimis peste poarta lui Panathinaikos.

Reclamă 4 / 0/3


PAOK rămâne în cursa pentru titlul din Grecia. Trupa lui Răzvan Lucescu a pierdut primul loc după ultima etapă, ca urmare a înfrângerii suferite în derby-ul cu Olympiakos. PAOK ocupă locul secund, la egalitate cu Panathinaikos şi la un punct distanţă de liderul AEK.

Răzvan Lucescu, uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4

Răzvan Lucescu a fost uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4, meci în urma căruia echipa fostului selecţioner a pierdut primul loc în Grecia în faţa celeilalte rivale, AEK Atena.

„Nu mă deranjează. Aşa e fotbalul şi meciurile sunt diferite. Fiecare are istoria lui. Avem un program foarte greu în aceste 10 zile. Nu ne-a fost frică să construim, dar nu ne-am apărat bine. Nu am făcut un pressing intens, mai ales în primele 30 de minute. Am cedat posesia adversarilor.

Ce s-a întâmplat la al doilea gol primit, nu mi-aduc aminte ultima oară când am văzut asta. Am stat cu spatele la minge şi am vorbit ceva, lăsând adversarului şansa să execute faza fixă şi să înscrie.

Olympiacos a marcat patru goluri foarte uşoare. La primele două, am arătat ca nişte începători. Singurul lucru pozitiv din acest meci este că am avut ocazii de a marca.

Nu am vorbit cu jucătorii mei după meci, de obicei vorbesc cu ei să le spun ce gândesc, dar azi nu le-am spus nimic. Voi vorbi cu ei luni despre meciurile care urmează”, a spus Lucescu, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și