Închide meniul

CFR Cluj l-a prezentat pe Cephas Malele. Campioana, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Reclamă

Publicat: 4 august 2022, 11:19

CFR Cluj l-a prezentat pe Cephas Malele. Campioana, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Cephas Malele a fost prezentat la CFR Cluj

Facebook CFR Cluj

CFR Cluj l-a prezentat pe Cephas Malele. Campioana, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Fostul atacant de la FC Argeş a fost prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu şi-a luat atacant care să îl ducă în grupele Conference League. Cephas Malele, fostul golgheter de la FC Argeş, a fost prezentat oficial de campioană.

CFR Cluj, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cephas Malele, prezentat oficial!

„Bun venit, Cephas Malele!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Tai au ajuns la un acord privind transferul atacantului Cephas Malele în Gruia.

Fotbalistul de 28 de ani a început fotbalul la grupele de juniori ale lui FC Zurich, iar apoi a continuat în Italia la Palermo, FC Trapani și Virtus Entella. Apoi, după o perioadă petrecută în Portugalia, Malele a jucat un sezon la FC Argeș, iar în ultima stagiune a evoluat în Arabia Saudită la Al-Tai.

Reclamă

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

Malele se va lupta pentru un loc de titular cu Jefte Betancor şi cu Gabriel Debeljuh. Malele are o cotă de piaţă de 1.000.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a mai cerut transferuri la CFR Cluj

Dan Petrescu a cerut un transfer de urgenţă la finalul meciului cu CS Mioveni. Îşi doreşte să i se aducă un atacant pentru a-şi rezolva problemele.

S-au mai schimbat jucătorii, nu mai sunt aceeaşi jucători şi e normal. Să nu uităm că am venit 10 ore din Andorra, sunt şi ceva probleme de lot. Mai e nevoie de 1-2 jucători în atac. După plecarea lui Dugandzic căutăm să aducem un jucător înaintea meciului din Europa. Dacă Buş nu e niciodată bine de 3 luni şi Birligea de 2 luni… până revin ei nu mai suntem prin Europa„, a spus Petrescu.

Mihai Stoica, reacţie când l-a auzit pe Dan Petrescu că a cerut noi transferuri la CFR Cluj

Mihai Stoica a avut o reacţie după declaraţiile oferite de Dan Petrescu la finalul meciului CFR Cluj – CS Mioveni, scor 4-2, din etapa a 3-a a Ligii 1. Managerul general al lui FCSB l-a arătat cu degetul pe antrenorul campioanei.

„Bursucul” a anunţat că îşi doreşte noi transferuri în următoarele zile. A cerut conducerii să îi aducă un jucător până la meciul cu Şahtior Soligorsk, de joi, din UEFA Conference League.

MM l-a întrebat pe Petrescu, în direct, de ce a renunţat la doi jucători, în condiţiile în care cere „întăriri” în ofensivă. Nu îşi explică de ce Marko Dugandzic şi Valentin Costache au plecat din Gruia şi au semnat cu Rapid.

Eu altceva am remarcat. Dan Petrescu a spus că face şi vrea multe transferuri. Din cele foarte multe transferuri, Mistrati, Brucic, Braun, Muhar, Scuffet, Kolinger şi Jefte, au jucat doar Jefte si portarul (n.r. Scuffet).

În rest a jucat doar echipa de anul trecut. Dacă mai vrei transferuri, atunci de ce i-ai dat pe Dugandzic şi pe Costache (n.r. la Rapid)”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și