Închide meniul

Sărbătoare în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea în „primăvara” Conference League: „Manele, samba!” / „Ziceaţi că avem echipă bătrână”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2022, 8:40

Sărbătoare în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea în „primăvara Conference League: „Manele, samba! / „Ziceaţi că avem echipă bătrână

Sărbătoare în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea în "primăvara" Conference League

Yuri Matias, după victoria lui CFR Cluj / Hepta

A fost sărbătoare în vestiarul lui CFR Cluj după victoria cu Ballkani, scor 1-0, care i-a asigurat campioanei României calificarea în play-off-ul Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu au sărbătorit în faţa fanilor, după care petrecerea s-a mutat în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au răsunat manele în Gruia, după revenirea lui CFR Cluj în „primăvara” unei competiţii europene. Recuperat în timp record, Yuri a anunţat că bucuria a fost de nedescris.

Sărbătoare în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea în „primăvara” Conference League

Pentru noi e ceva minunat, ce am făcut noi e minunat pentru România! Nu a fost simplu. Trebuie să ne bucurăm pentru ce am reușit. Am fost foarte bucuroși toți, am băgat muzică în vestiar. Manele, samba!

Noi, la fiecare meci, încercăm să câștigăm. Azi trebuie să ne bucurăm, mâine începe pregătirea pentru meciul următor. Noi ne batem pentru fiecare punct și în campionat„, a declarat Yuri la finalul meciului.

Şi Mario Camora a fost prezent, dar a văzut meciul din tribune. Căpitanul lui CFR Cluj se recuperează după operaţia de apendicită.

Reclamă

E o victorie importantă. Noi facem istorie, așa cum am făcut în ultimii ani. E foarte important ce am realizat. Azi îmi doream să joc, dar cel mai important e că ne-am calificat. Sper să revin repede, deși operația nu a fost simplă. De obicei durează 20 de minute, la mine a durat două ore.

Aș vrea o echipă cu nume mare, puternică. Noi vrem să trecem mai departe, acum ne putem bate cu oricine vine. De noi nu s-a vorbit așa de mult pe cât trebuia. Nu am fost așa de apreciați. Noi facem performanțe. Toată lumea zice că avem echipă bătrână, de 3 ani se tot zice, dar uite că noi mergem mai departe„, a declarat Mario Camora pentru gsp.ro.

Dan Petrescu s-a descătuşat şi vrea trofeul Conference League

Dan Petrescu s-a descătuşat după calificarea în „primăvara” europeană şi vrea trofeul Conference League. Antrenorul lui CFR Cluj a declarat, după victoria cu Ballkani, scor 1-0, că îşi doreşte să joace finala competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

„Bursucul” a fost euforic la conferinţa de presă. A ajutat-o pe campioana României să obţină accederea în play-off-ul Conference League.

Acum o să încerc să mergem cât mai departe în această competiţie, 100%. Indiferent ce adversari vor veni, sunt convins că sunt adversari de top. Dar dacă tot am ajuns acolo, trebuie să încercăm să ajungem cât mai departe. Exact cum am făcut cu Sevilla, când am pierdut doar din cauza golului din deplasare.

Sper să ajungem în finală sau în semifinale. Orice este posibil acum, mai ales că s-a format un grup bun, sper să facem rezultate. Dar Europa gata, o lăsăm, trebuie să ne concentrăm la campionat şi la Cupă.

De ce să nu încercăm? Noi vom încerca să ajungem cât mai sus. Dacă cu Sevilla am jucat de la egal la egal şi după au câştigat Europa League… nu vrem să ne facem de râs, dar sper să nu cădem cu nu ştiu cine. Măcar să avem o şansă”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Victoria cu Ballkani i-a mai adus lui CFR Cluj un milion de euro în conturi. Încasările campioanei României, în acest sezon european, ajung să depăşească 6 milioane de euro.

Recomandări
  • CFR Cluj, după trei ani în „primăvara” europeană
  • S-a dat startul petrecerii în Gruia după victoria cu Ballkani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și