Închide meniul

Scandal la vestiare, după CFR Cluj – Adana Demirspor: „Îl certau pe arbitru când a intrat pe tunel”

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2023, 11:48

Reclamă
Scandal la vestiare, după CFR Cluj – Adana Demirspor: „Îl certau pe arbitru când a intrat pe tunel

Scandal la vestiare, după CFR Cluj - Adana Demirspor

Jucătorii de la Adana Demirspor, în meciul cu CFR Cluj / Profimedia

Scandal la vestiare, după CFR Cluj – Adana Demirspor. Formaţia din Gruia a remizat în prima manşă din turul 2 preliminar Conference League, scor 1-1, în meciul disputat pe teren propriu. Returul va avea loc săptămâna viitoare, în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, nemulţumiţi de deciziile arbitrului Elchin Masiyev, turcii i-au cerut socoteală centralului din Azerbaidjan chiar pe tunelul care duce la vestiare.

Scandal la vestiare, după CFR Cluj – Adana Demirspor: „Îl certau pe arbitru când a intrat pe tunel”

Dezvăluirea a fost făcută de Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, care a recunoscut că se aşteaptă la o presiune uriaşă la partida retur, care se va juca în Turcia.

„(n.r. presiune Adana) La orice fază, orice decizie, orice aut, orice fault. La un moment dat, ne-am trezit în repriza a doua că ne-am molipsit de la ei la o fază. La ei aproape orice decizie s-a protestat. (n.r. dacă era Dan Petrescu antrenor) Nici nu vreau să-mi imaginez ce o să fie în retur.

A fost presiune și la vestiare. Îl certau pe arbitru când a intrat pe tunel. În limba turcă, bineînțeles. L-au certat pe arbitru în limba turcă și am intervenit. ‘Vă rog frumos, ce se întâmplă?’.

Reclamă

Noi nu ziceam nimic. Eu stăteam și priveam, aveam grijă să fie totul ok. Niciunul dintre ei n-a spus nimic. Cum au intrat pe hol îl certau pe arbitru. Într-un final atmosfera s-a liniștit, au fost câteva discuții. Important este că într-un final spectatorii au aplaudat ambele echipe. Asta spune multe”, a declarat Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Tehnicianul și-a lăudat jucătorii după partida din Gruia

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Tehnicianul „feroviarilor” a vorbit despre rezultatul obținut de elevii săi, la meciul de pe teren propriu, cu turcii de la Adana Demirspor. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 și a contat pentru prima manșă a turului 2 preliminar UEFA Conference League.

CFR Cluj a obținut un rezultat de egalitate în prima manșă a „dublei” cu Adana Demirspor. Partida din Gruia s-a încheiat cu scorul de 1-1. Golurile au fost marcate de Betancor, în minutul 6 și de Stambouli, în minutul 77. În cazul în care fosta campioană a României se va califica în turul 3 preliminar, va întâlni câștigătoarea din „dubla” dintre Osjiek și Zalaegerszeg.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o partidă frumoasă, dificilă. Știam că întâlnim un adversar puternic. Bugetul echipei vorbește despre valoarea echipei. Ne-am făcut jocul, am scos maximum cu jucătorii sosiți de doar câteva zile. Pot să spun că sunt mulțumit pentru că suntem în cursă și ne jucăm șansele în returul din Turcia.

Sunt mulți jucători care au evoluat care vor trebui să se recupereze. Voi schimba mulți jucători la meciul cu Craiova. Ne-a costat mult pentru că am început cu jucători care nu au avut multe meciuri în picioare. A fost un meci deschis oricărui rezultat.

Sunt jucători decisivi pentru noi. Tachtsidis a venit doar de câteva zile. Durel (n.red. Avounou) nu a mai jucat într-un meci oficial de multe luni, Kresic la fel. Am riscat în această seară, dar au avut energie și asta e important”, a spus Andrea Mandorlini, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” Vezi toate știrile
Citește și