Închide meniul

Scenografie emoționantă realizată de turci la primul meci după cutremurele care au distrus țara! România nu a fost uitată pentru ajutorul acordat

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 22:44

Scenografie emoționantă realizată de turci la primul meci după cutremurele care au distrus țara! România nu a fost uitată pentru ajutorul acordat

Scenografie emoționantă realizată de turci, la primul meci după cutremurele care au distrus țara

Scenografia emoționantă realizată de fanii turci / Profimedia

Scenografie emoționantă realizată de turci la primul meci după cutremurele care au distrus țara! Fanii lui Trabzonspor au pregătit un moment special la meciul din play-off-ul Conference League cu FC Basel, câștigat de formația din Turcia, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii turci au ținut să aducă un omagiu tuturor persoanelor decedate în cutremurele care au distrus țara, dar și eroilor care au contribuit la salvarea celor prinși sub dărâmături. Până acum, bilanțul tragediei din Turcia și Siria depășește 42.000 de morți.

Scenografie emoționantă realizată de turci la primul meci după cutremurele care au distrus țara! România nu a fost uitată pentru ajutorul acordat

Trabzonspor a fost prima echipă din Turcia care a disputat un meci după tragedia care a lovit țara, iar fanii au realizat o scenografie emoționantă. Un pompier care salvează și ține în brațe un copil este afișat de suporterii turci, scoțând în evidență eforturile supraomenești ale celor implicați la misiunile de salvare din Turcia.

De asemenea, pe casca pompierului sunt afișate steagurile țărilor care au ajutat statul turc în această perioadă foarte dificilă. Printre țările prezentate se numără și România. Mai mult decât atât, pe banderola pompierului din scenografie este afișat mesajul „Thank You!” („Mulțumim!”).

Scenografia impresionantă a fanilor turci
Scenografia impresionantă a fanilor turci / Profimedia

Donație impresionantă făcută de Gică Hagi, pentru victimele cutremurelor din Turcia! „Regele” nu a rămas indiferent

Gică Hagi a făcut o donație impresionantă pentru victimele cutremurelor din Turcia. „Regele” și Gică Popescu nu au rămas indiferenți și au sărit în ajutorul oamenilor afectați de tragedia cumplită petrecută săptămâna trecută. Mai exact, cei doi au donat suma de 50.000 de euro pentru turci.

Reclamă

Turcia a fost zguduită de două cutremure de proporții, la începutul săptămânii precedente. Seismul a produs zeci de mii de morți, iar alte sute de mii de persoane sunt afectate. Tragedia nu a lăsat oamenii indiferenți, iar donații din întreaga lume merg către zonele afectate.

Gică Popescu a fost cel care a dezvăluit suma pe care a donat-o alături de Gică Hagi. Cei 50.000 de euro, donați către turci, vin din bugetul trupei Farul, care se află pe primul loc în Liga 1.

„A văzut toată lumea. O tragedie de proporţii, care nu te poate lasă indiferent. Chiar azi am fost cu Gică (n.r. – Hagi) la ambasada Turciei, la ambasadorul turc. Am adresat condoleanţe pentru pierderile avute poporul turc în acesta ultimă săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

Din bugetul nostru de sărăcuţi, am făcut o donaţie de 50.000 euro pentru victimele cutremurului din Turcia.

Am prins şi noi în ’99, dar eram la Istanbul. Noi eram într-o deplasare în Cipru, jucam un meci amical, dar familiile noastre erau la Istanbul. Ne-am speriat foarte tare. Nu s-a întâmplat mare lucru acolo unde locuiam cu familiile, dar sperietura a fost foarte mare”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și