Închide meniul

Sepsi – CSKA Sofia 4-0. Spectacol la Sf. Gheorghe! Covăsnenii s-au calificat după 6-0 la general

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 21:55

Sepsi – CSKA Sofia 4-0. Spectacol la Sf. Gheorghe! Covăsnenii s-au calificat după 6-0 la general

Sepsi - CSKA Sofia, LIVE TEXT

Tudorie a marcat în poarta lui FCSB / Hepta

Sepsi – CSKA Sofia 4-0. Câștigătoarea Cupei României a câştigat şi returul cu bulgarii de la CSKA Sofia, după ce a produs marea surpriză în partida tur, din Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima manșă a „dublei” cu CSKA Sofia a fost câștigată de Sepsi, în deplasare, cu scorul de 2-0. Rezultatul a fost o surpriză plăcută făcută de echipa patronată de Laszlo Dioszegi, care pleca cu șansa a doua la calificare. Sepsi a câştigat fără drept de apel meciul de pe teren propriu cu CSKA Sofia, scor 4-0.

LIVE TEXT | Sepsi – CSKA Sofia 4-0

Update: Fluier final la Sf. Gheorghe! Sepsi a obţinut calificarea în turul 3 preliminar Conference League, după 6-0 la general cu CSKA Sofia.

Min. 90+4: Sepsi – CSKA Sofia 4-0! Deţinătoarea Cupei României a dus scorul la 4-0, după ce Alimi a transformat al doilea penalty al serii.

Min. 90: Sepsi – CSKA Sofia 3-0! Roland Varga duce scorul la 3-0 cu un şut din interiorul careului.

Reclamă

Min. 70: Sepsi – CSKA Sofia 2-0! Aganovic a majorat diferenţa pentru covăsneni, care conduc cu 4-0 în dubla cu CSKA Sofia.

Min. 18: Sepsi – CSKA Sofia 1-0! Cosmin Matei a deschis scorul din penalty! Lovitura de la punctul cu var a fost dictată de arbitru, ca urmare a unui faul comis la Marius Ştefănescu!

Min. 1: Începe duelul dintre Sepsi şi CSKA Sofia!

Reclamă 4 / 0/3

Update! Fanii au umplut stadionul din Sfântu Gheorghe şi au pregătit o coregrafie specială, pentru returul cu CSKA Sofia!

Coregrafia fanilor de la Sepsi, pentru duelul cu CSKA Sofia
Coregrafia fanilor de la Sepsi, pentru duelul cu CSKA Sofia

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Bălașa, Dumitrescu – N. Păun, C. Matei, Alimi – I. Gheorghe, Safranko, Ștefănescu

Rezerve: Moldovan, Gedo – Damașcan, Oroian, Francisco Junior, Oteliță, Nistor, Kallaku, Aganovic, R. Varga, Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

CSKA Sofia: Busatto – Mahmutovic, Koch, Cordoba – Turitsov, Heintz, Carreazo, Lindseth, Sanyang – Phaeton, Nazon

Rezerve: Orlinov, Evtimov – Petrov, Shopov, Shaghoyan, Vion, Ciorbadjiski, Donchev, Papazov, Estrada, Asprilla,

Sepsi – CSKA Sofia, LIVE TEXT, 20:00. Elevii lui Liviu Ciobotariu atacă turul 3 preliminar al Conference League

Jucătorii lui Sepsi speră că vor reuși să se califice în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Formația covăsneană pornește ca favorită la calificare, grație rezultatului obținut în Bulgaria. Astfel, trupa pregătită de Liviu Ciobotariu speră să treacă în turul 3, acolo unde s-ar putea întâlni cu câștigătoarea din „dubla” dintre Torpedo Kutaisi și Aktobe. Manșa tur a acestei înfruntări a fost câștigată de Aktobe cu scorul de 4-1.

Reclamă

Înainte de această partidă, Sepsi a înregistrat o victorie pe terenul celor de la Dinamo, cu scorul de 3-0. Pe cealaltă parte CSKA Sofia nu a mai jucat niciun meci în campionatul intern după eșecul din partida tur a „dublei” cu Sepsi.

Sepsi – CSKA Sofia, echipele probabile

Sepsi: 33. Niczuly – 13. D. Ciobotariu, 44. Bălașa, 82. Ninaj, 20. A. Dumitrescu – 21. Alimi, 6. N. Păun – 11. Ștefănescu, 10. C. Matei, 8. I. Gheorghe – 18. Safranko

Rezerve: 1. D. Moldovoan, 9. Damașcan, 17. Oroian, 22. Francisco, 25. Oteliță, 59. Kallaku, 77. Aganovic, 97. R. Varga, 99. Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

CSKA Sofia: 1. Busatto – 22. Mahmutovic, 4. Koch, 13. Cordoba – 19. Turitsov, 26. Carreazo, 7. Lindseth, 15. Vion – 11. Phaeton, 14. Heintz, 9. Nazon

Rezerve: 12. Orlinov, 3. Sanyang, 6. H. Petrov, 8. Shopov, 10. Shaghanyan, 20. Donchev, 23. Antonov, 24. Papazov, 29. Estrada

Antrenor: Nestor El Maestro

Stadion: Sepsi OSK Aréna
Arbitru: Hamiti Eldorjan / Asistenți: Rexha Denis, Erind Burgu (toți din Albania)

Liviu Ciobotariu, înainte de Sepsi – CSKA Sofia

“Este clar că ne aşteaptă un joc greu, sunt convins că va fi mult mai dificil decât la Sofia, pentru că întâlnim o echipă care a schimbat antrenorul după meciul cu noi şi clar că jucătorii vor să demonstreze că merită să joace, plus faptul că noi am câştigat în deplasare la o diferenţă de două goluri… Ei vor dori să vină să-şi ia revanşa. Este clar că va fi un joc greu pentru noi. Însă jucăm acasă, suntem în faţa unei mari performanţe pe care ne-o dorim. Avem în spatele nostru un stadion plin, vor fi 7-8.000 de suflete care ne vor încuraja.

Avem un moral bun, suntem într-o pantă ascendentă şi ne dorim foarte mult să mergem mai departe şi să eliminăm ŢSKA. Suntem foarte motivaţi, echipa arată foarte bine. Am mare încredere în jucătorii mei. Mâine va trebui să lăsăm ultima picătură de energie pe teren, să luptăm, să fim pragmatiici şi să punem probleme adversarului. În mod normal ar trebui să arătăm bine, Am încercat să menajez jucători pentru a avea prospeţime”, a spus Liviu Ciobotariu, conform news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și