Închide meniul

Silkeborg vrea să o umilească din nou pe FCSB: „Abia aşteptăm! Suntem pregătiţi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2022, 15:13

Silkeborg vrea să o umilească din nou pe FCSB: „Abia aşteptăm! Suntem pregătiţi!

Silkeborg vrea să o umilească din nou pe FCSB

Silkeborg - FCSB s-a terminat 5-0 / Profimedia

Silkeborg vrea să o umilească din nou pe FCSB. În tur, danezii s-au impus cu 5-0, iar antrenorul Kent Nielsen vrea să repete performanţa şi pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB n-a avut nicio şansă în duelul cu Silkeborg, după ce a lăsat acasă 7 titulari. Chiar dacă roş-albaştrii vor avea cea mai bună echipă de start, Kent Nielsen anunţă că echipa sa este pregătită de spectacol.

Silkeborg vrea să o umilească din nou pe FCSB

„Așteptăm meciul împotriva celor de la FCSB. Ne-am asigurat, grație rezultatelor, că avem șanse în toate competițiile la care luăm parte. Va fi un meci diferit, vom juca pe un stadion fantastic, este absolut unic. Suporterii lor sunt entuziaști și vom avea o misiune mult mai complicată, însă suntem pregătiți.

Întotdeauna este diferit atunci când joci în deplasare, mai ales în competițiile europene. Sunt sigur că cei de la FCSB vor face anumite modificări, dar, indiferent de ce vor face, vom întâlni o echipă aflată sub presiune în campionatul intern. Trebuie să abordăm jocul într-o manieră ofensivă. Vor încerca să pună presiune și să ne țină departe de poartă. Trebuie să dăm dovadă de calitate”, a declarat Kent Nielsen, potrivit bold.dk.

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB – Silkeborg

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB – Silkeborg, din grupele UEFA Conference League. Florinel Coman, Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Risto Radunovic nu vor fi pe teren pe Arena Naţională, joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun, care joacă un fotbal ofensiv. Îmi arată o echipă cum rar am văzut în ultima perioadă să aibă posesie şi agresivitate. Ne aşteaptă o partidă grea, trebuie să fim pregătiţi pentru joc. Trebuie să facem totul perfect.

Este clar că ştiu şi ei acum că nu vom mai folosi aceeaşi echipă ca în Danemarca. Am avut şi ghinion că am luat două goluri în primele 7 minute. Dacă mâine obţinem victoria, ne putem gândi şi la paşii următori.

Când pierdem, pierdem toţi. Când câştigăm, câştigăm toţi. Am avut reacţie şi am reuşit să câştigăm la Ploieşti.

Reclamă 4 / 0/3

Avem câţiva jucători indisponibili. Dawa, Tamm, Radunovic au unele probleme, Billel care nu e pe listă. Este separat şi Florinel Coman. Am decis ca pentru meciul de mâine să nu fie în lot. Sper ca în două zile să îi recuperăm. Pentru meciul de mâine nu sunt sută la sută”, a spus Nicolae Dică, la conferinţă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și