Închide meniul

Simone Scuffet, în echipa săptămânii din Conference League! Ce notă incredibilă a primit portarul, după victoria cu Slavia Praga

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2022, 15:48

Simone Scuffet, în echipa săptămânii din Conference League! Ce notă incredibilă a primit portarul, după victoria cu Slavia Praga

Simone Scuffet este dorit Serie A

Simone Scuffet, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

  • Portarul lui CFR Cluj, în echipa săptămânii din Conference League

Simone Scuffet, portarul lui CFR Cluj, a fost introdus în echipa săptămânii din Conference League, după evoluţiile din partida cu Slavia Praga. Goalkeeper-ul a închis poarta arădenilor, care au obţinut prima victorie din grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simone Scuffet a primit cea mai mare notă din cadrul echipei. Cei de la sofascore l-au notat cu 9.2 pe portarul lui CFR Cluj.

Simone Scuffet, în echipa săptămânii din Conference League, după prestaţiile magistrale din Slavia Praga – CFR Cluj

Din echipa săptămânii mai fac parte jucători precum Christian Kouame, adversarul FCSB-ului de la Anderlecht, precum şi atacantul celor de la Villareal, Morales.

Reclamă

Simone Scuffet a avut o prestaţie excelentă în partida din Cehia, de joi seara. Portarul a securizat victoria la limită a echipei sale, prin numeroase intervenţii în momente cheie.

Mihai Stoica, uluit după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

Mihai Stoica a fost uluit după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Campioana României a obţinut un succes uriaş în Cehia, în timp ce FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 0-5.

Reclamă

Gigi Becali a fost cu ochii pe confruntarea rivalilor din Gruia şi a fost impresionat de faptul că Dan Petrescu a venit cu cea mai bună echipă. De partea cealaltă, roş-albaştrii au menajat 7 titulari şi au băgat rezervele.

”Chiar am fost surprins. Oricum o victorie bună. E atât de interesantă grupa aia. Toate au câte 4 puncte. Mă uitam aseară după rezultate, să vedem pe unii care au păţit ca noi. Vorbesc foarte serios. Eu aş vrea ca CFR să meargă în primăvara europeană.

Să aibă cât mai multe meciuri. Oricum, acolo s-a văzut clar. Au jucat cu foarte mulţi titulari. Au puncte mult mai multe decât noi în campionat. Gigi s-a speriat şi a zis asta. Noi acasă vom juca cu titularii, va fi altceva. Sper să rezolvăm problemele din defensivă”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: „Doar Barcelona a mai câștigat aici!”

Dan Petrescu a fost în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Campioana României a câștigat la limită meciul din Cehia, grație golului înscris de Rangelo Janga în minutul 43.

“Exact ce am zis înainte de meci – trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc, am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat. În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm și noi în calcule pentru calificare. Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc.

După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, și pe la club și prin ziare. Fotbalul din Kosovo, din păcate pentru noi, a luat-o în fața României. Asta e realitatea. S-au dus să dea 4 goluri în deplasare la Siva, e o victorie fantastică pentru ei. Va pune probleme tuturor echipelor. Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare.

Nu vreau să vorbesc de alte echipe. Mă concentrez doar la CFR. Cred că nu e nicio grupă așa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia. Au voie să bea o bere (n.r. – băieții). Eu nu beau bere, o să beau ceai”, a spus Dan Petrescu, după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1, pentru sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj