Închide meniul

Simone Scuffet, intervenţie colosală în faţa lui Milinkovic – Savic. Campioana României, salvată în startul meciului de la Roma

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 februarie 2023, 22:42

Reclamă
Simone Scuffet, intervenţie colosală în faţa lui Milinkovic – Savic. Campioana României, salvată în startul meciului de la Roma

Simone Scuffet, intervenţie colosală în Lazio - CFR Cluj

Captură Pro Arena

Simone Scuffet a avut intervenţie colosală în faţa lui Milinkovic – Savic, în minutul 4 al partidei de la Roma. Mijlocaşul sârb al italienilor nu a putut să îl învingă pe portarul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio a început în atac partida cu CFR Cluj, iar campioana României a fost nevoită să se apere. În minutul 4, echipa lui Dan Petrescu a fost salvată de Scuffet. Acesta a avut o intervenţie colosală în faţa klui Scuffet.

Simone Scuffet, intervenţie colosală în faţa lui Milinkovic – Savic

Muhar a trecut pe sub o centrare, iar mingea a ajuns la Milinkovic – Savic. Acesta a preluat în careu şi a tras violent din 8 metri. Scuffet a reuşit să aibă o intervenţie fabuloasă şi să respingă cu piciorul.

Cartonaș roșu în Lazio – CFR Cluj! Italienii au rămas în 10 oameni după doar un sfert de oră

Cartonaș roșu în Lazio – CFR Cluj! Formația gazdă a rămas în 10 oameni după doar un sfert de oră. Fundașul central Patric a fost eliminat după o intrare foarte urâtă la Krasniqi, din poziție de ultim apărător.

„Centralul” Pawson n-a stat pe gânduri și l-a trimis la vestiare pe fundașul spaniol. Astfel, elevii lui Dan Petrescu vor evolua 75 de minute în superioritate numerică.

Reclamă

Ermal Krasniqi, fotbalistul adus în această iarnă de CFR Cluj de la FC Balkani, a făcut show în meciul de pe Stadio Olimpico. Kosovarul a trecut de trei jucători de la Lazio și a putut fi oprit doar prin fault. Patric, din postura de ultim apărător, a avut o intervenție urâtă și a fost eliminat direct.

CFR nu a reușit să profite și de lovitura liberă din marginea careului. Același Krasniqi a trimis puțin peste poartă.

CFR Cluj, revedere cu Lazio după 3 ani

CFR a obținut calificarea în play-off-ul UEFA Conference League după ce a încheiat grupa pe locul 2, cu 10 puncte, în spatele turcilor de la Sivasspor.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Lazio a ajuns în această fază a competiției după ce a terminat pe locul 3 în grupa din Europa League, sub Feyenoord și Midtjylland.

Câștigătoarea dintre CFR Cluj și Lazio se va califica în optimile Conference League și va încasa 300.000 de euro din partea UEFA.

CFR Cluj și Lazio s-au mai întâlnit de două ori, de-a lungul timpului. Cele două formații s-au duelat în grupele Europa League, în sezonul 2019/2020. Atunci, CFR a câștigat meciul din Gruia, scor 2-1, apoi a pierdut pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

În sezonul respectiv, CFR Cluj a încheiat pe locul secund grupa E din Europa League, în spatele lui Celtic și peste Lazio și Rennes.

Dan Petrescu consideră că CFR Cluj va avea nevoie de un miracol pentru a elimina echipa pregătită de Maurizio Sarri.

„Am mai întâlnit-o odată pe Lazio, cred că ştiţi, în alte circumstanţe. Eram în grupe, nu într-un meci de care pe care. Erau alţi jucători în acel moment. Chiar şi la Lazio, aveau alt antrenor, jucau şi un alt sistem. Atunci într-adevăr a fost un miracol, că am reuşit să câştigăm. Cred că şi de data asta ar fi un miracol dacă am reuşi să scoatem un rezultat pozitiv în unul dintre cele două meciuri”, a spus Petrescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și