Închide meniul

Simone Scuffet, „zidul” din poarta CFR-ului! Cum a putut să apere în fața lui Lazio

Cosmin Olteanu Publicat: 23 februarie 2023, 21:18

Reclamă
Simone Scuffet, zidul” din poarta CFR-ului! Cum a putut să apere în fața lui Lazio

Simone Scuffet, „zidul” din poarta CFR-ului

CFR Cluj - Lazio / Pro Arena

Simone Scuffet, „zidul” din poarta CFR-ului! Portarul campioanei României a avut o dublă-paradă în fața celor de la Lazio. În meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj, formația italiană și-a adjudecat victoria, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Ciro Immobile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simone Scuffet a fost transferat de CFR Cluj, în vara anului trecut, liber de contract, de la APOEL Nicosia.

Simone Scuffet, „zidul” din poarta CFR-ului

În minutul 63, jucătorii lui Lazio au fost cât pe ce să deschidă scorul, trimițând mai multe șuturi pe spațiul porții campioanei României. Primul șut a fost oprit in extremis de Cristi Manea. Apoi, portarul Simone Scuffet a avut o dublă-paradă de senzație.

CFR Cluj - Lazio
Momentul în care Cristi Manea oprește primul șut / Pro Arena
CFR Cluj - Lazio
Momentul în care Simone Scuffet oprește al doilea șut / Pro Arena
CFR Cluj - Lazio
Momentul în care Simone Scuffet oprește al treilea șut / Pro Arena

Dan Petrescu a început să-l aplaude pe arbitru, în timpul CFR Cluj – Lazio

În minutul 37 al partidei din „Gruia”, Ciro Immobile (33 de ani) a simulat un fault în careul campioanei României. Însă, „centralul” Felix Zwayer nu s-a lăsat păcălit și i-a arătat cartonașul galben starului italian. Decizia arbitrului neamț l-a mulțumit pe Dan Petrescu, care a început să-l aplaude.

Ciro Immobile este jucătorul celor de la Lazio din vara lui 2016, când a fost transferat de la Sevilla, pentru 9,45 milioane de euro.

Reclamă

Dan Petrescu: „La noi lipsesc doi jucători!”

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei retur cu Lazio, Dan Petrescu s-a plâns de problemele de lot cu care se confruntă CFR Cluj.

„Aș vrea să știu și eu cine lipsește! Zi un nume! La meciul tur s-a zis că o să joace cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni. La noi lipsesc doi jucători. La ei nu joacă Pedro, care e rezervă. Noi suntem dezavantajați. Noi avem doi jucători care nu joacă.

90 la sută Lazio și 10 CFR. Să fiu realist. Asta e realitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut meciul cu Salernitana. Mă uit tot timpul. Sunt în cursa pentru Champions League. Lazio a jucat bine.

Lazio este o echipă diferită. Acum joacă un 4-3-3, sunt mai ofensivi. Cu noi nu a jucat Immobile atunci (n.r. în 2019, în Europa League). Sunt echipe bune în Italia, precum Inter și Napoli. Nu cred că Lazio e doar Immobile.

Roma a câștigat anul trecut. Nu știu de ce se vorbește urât de Conference League în Italia. O să încercăm să dăm totul cu publicul în spate, să ne calificăm, atât eu, cât şi jucătorii mei”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Lazio.

„Avem încredere. Vrem toți să ne calificăm. Știm că va fi greu. Vom face tot ca să ne calificăm, avem încredere. Orice rezervă care intră e de mare valoare. Nu suntem liniștiți. Știm ce jucători are Lazio.

Fiecare e liber să spună ce vrea. Pot să spună ce vor de acasă. Pe noi nu ne interesează ce spun alții. Lazio e o echipă puternică, care se luptă la Champions League. Din păcate, am pierdut acolo cu 0-1.

Mai avem o șansă și vom lupta până la ultima secundă. Fericiți nu suntem niciodată când pierdem”, a spus și Mario Camora, căpitanul CFR-ului.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și