Închide meniul

Dan Petrescu, decizie radicală înainte de CFR Cluj – Lazio! Ce i-a anunțat pe jucători

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2023, 12:51

Dan Petrescu, decizie radicală înainte de CFR Cluj – Lazio! Ce i-a anunțat pe jucători

Dan Petrescu a luat o decizie surprinzătoare înainte de CFR Cluj - Lazio

Dan Petrescu a luat o decizie surprinzătoare înainte de CFR Cluj - Lazio / Profimedia

  • Dan Petrescu, decizie radicală înainte de CFR Cluj – Lazio
  • Ce i-a anunțat pe jucători

Dan Petrescu a luat o decizie radicală înainte de CFR Cluj – Lazio. Antrenorul campioanei României a pregătit un plan extrem de strict înaintea meciului decisiv din Gruia, din manșa retur a play-off-ului UEFA Conference League. „Bursucul” a luat în calcul inclusiv modul în care se vor odihni jucătorii săi, în așteptarea partidei „de foc” cu Lazio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj și Lazio, pentru calificarea în optimile UEFA Conference League, se va disputa joi, de la ora 19:45, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. În tur, italienii s-au impus cu 1-0, grație golului înscris de Ciro Immobile.

Dan Petrescu, decizie radicală înainte de CFR Cluj – Lazio! Ce i-a anunțat pe jucători

Cu 24 de ore înaintea meciului din Gruia, Dan Petrescu și-a luat prin surprindere elevii. Potrivit fanatik.ro, Petrescu nu și-a ținut jucătorii în cantonament în noaptea premergătoare returului cu formația din Serie A.

Reclamă

Miercuri după-amiază, CFR Cluj a efectuat antrenamentul oficial pe stadionul din Gruia. Apoi, jucătorii lui Dan Petrescu au mers să ia cina împreună. La finalul mesei, „Bursucul” și-a trimis elevii acasă, ci nu la hotelul din Cluj.

Petrescu i-a chemat înapoi în cantonament joi dimineață, la ora 9:00. Jucătorii campioanei vor pleca spre stadion cu două ore înainte de startul meciului.

Reclamă

Tehnicianul lui CFR Cluj a apelat la aceeași tactică și înaintea duelului cu FC Argeș, din etapa a 26-a din Liga 1. Iar decizia lui Petrescu a fost de bun augur. Campioana a învins fără emoții formația piteșteană, cu 3-1.

Dan Petrescu, mesaj categoric înainte de CFR Cluj – Lazio: „Zi-mi un nume!”

Dan Petrescu a avut o reacție furibundă la conferința de presă. Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat contrariat în urma zvonurilor că Lazio ar avea probleme de lot.

În același timp, „Bursucul” a declarat că CFR va porni cu 10% șanse de calificare în returul din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

„Aş vrea să ştiu şi eu cine lipseşte de la Lazio. Zi-mi un nume, la meciul tur s-a spus că vor juca cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni jucători, la noi lipsesc doi jucători, la ei doar Pedro lipșește, care nu era titular oricum. Noi suntem dezavantajaţi, băgaţi invers în România.

Lazio nu are pe nimeni care nu joacă, CFR Cluj are. Veţi vedea mâine. Cât despre calificare, 90% şanse pentru Lazio, 10% pentru CFR Cluj. Vreau să fiu realist. Nici pesimist nici optimist, asta e realitatea.

Lazio este o echipă diferită. Acum joacă un 4-3-3, sunt mai ofensivi. Da, urmăresc fotbalul italian, sunt echipe foarte bune, precum Inter şi Napoli. Nu cred că Lazio stă doar în Immobile.

Pentru mine, Lazio e favorită anul acesta să câştige. Dar vom da totul să ne calificăm, atât eu, cât şi jucătorii mei”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare duelului CFR Cluj – Lazio.

Echipele probabile pentru CFR Cluj – Lazio:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Kolinger, A. Burcă, Camora – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Bârligea, Janga

Rezerve: Bălgrădean, Bilong, Malele, Petrila, Yeboah, Țâru, Hoban, Bordeianu, Braun

Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă

Absenți: Yuri, Boateng (suspendați)

Lazio: Maximiano – Lazzari, Gila, Casale, Hysaj – Vecino, Cataldi, Luis Alberto – L. Romero, Immobile, Felipe Anderson

Rezerve: Bašici, Marcos Antonio, Cancellieri, Bertini, Floriani Mussolini, Ruggeri

Antrenor: Maurizio Sarri

Absenți: Patric (suspendat), Milinkovici-Savici, Romagnoli, Pedro, Zaccagni, Ștefan Radu (accidentați)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc