Închide meniul

Siyabonga Ngezana revine în lotul lui FCSB! Mesajul pe placul lui Gigi Becali pe care l-a trimis înainte de meci

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 21:06

Reclamă
Siyabonga Ngezana revine în lotul lui FCSB! Mesajul pe placul lui Gigi Becali pe care l-a trimis înainte de meci

Siyabonga Ngezana revine în lotul lui FCSB

Siyabonga Ngezana, în amicalul cu PAOK / AntenaSport

Siyabonga Ngezana revine în lotul lui FCSB, la meciul cu Nordsjaelland din Conference League. Fundaşul sud-african nu a fost în lot la ultimele 4 partide ale roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici în acest meci Ngezana nu va fi titular. Cuplul de fundaşi centrali pe care Elias Charalambous îi trimite în teren la meciul cu Nordsjaelland este format din Joyskim Dawa şi Vlad Chiricheş.

Siyabonga Ngezana revine în lotul lui FCSB!

Înainte de meciul cu Nordsjaelland din Conference League, Siyabonga Ngezana a transmis un mesaj religios pe contul său de Facebook.

Smeriți-vă înaintea Domnului și El vă va înălța.

Iacov 4:10”, a fost mesajul lui Siyabonga Ngezana postat pe Facebook.

Reclamă

Siyabonga Ngezana nu a jucat încă niciun minut într-un meci oficial pentru FCSB. Fundaşul sud-african, în vârstă de 26 de ani, a fost rezervă la un singur meci disputat de roş-albaştri în acest sezon, cel cu Dinamo, câştigat cu 2-1 de echipa patronată de Gigi Becali.

Gigi Becali are mare încredere în Siyabonga Ngezana: „O să fie extraordinar”

Gigi Becali are mare încredere în Siyabonga Ngezana. Chiar dacă anunţa că FCSB nu va avea răbdare cu el, în condiţiile în care a venit nepregătit din Africa de Sud, patronul roş-albaştrilor e convins că Ngezana va face o figură frumoasă.

Aflat la prima experienţă în Europa, Siyabonga Ngezana nu a evoluat încă în niciun meci oficial pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

El nu a fost bine pregătit. După ce îl pregătim, eu cred că o să avem o surpriză frumoasă. Eu cred că o să fie extraordinar”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Cotat de transfermarkt.com la 750.000 de euro, Gigi Becali l-a cumpărat pe fundaşul central sud-african cu 600.000 de euro.

În vârstă de 25 de ani, Siyabonga Ngezana nu a evoluat până acum decât la echipa sud-africană Kaizer Chiefs.

Gigi Becali: „Nu aşteptăm 3-4 luni cu Ngezana, o lună, gata”

Gigi Becali spunea, recent, că FCSB nu îl va aştepta timp de 3-4 luni pe Siyabonga Ngezana să se acomodeze.

Lui Ngezana îi trebuie timp de acomodare, așa a zis Lucescu. Ne trebuie un moment de acomodare. Lucescu spunea trei-patru luni de acomodare, dar noi nu așteptăm atât, o lună, gata”, a declarat Gigi Becali.

Ngezana nu a prins lotul FCSB în ultimele partide, dar Gigi Becali l-a urmărit în meciurile amicale şi a fost fermecat de modul în care a evoluat sud-africanul.

Ngezana? Eu am zis că pare prea bun, dar să vedem în meciuri. Așa, el pare prea bun”, declara Gigi Becali, într-o întâlnire cu jurnaliştii.

Reclamă

Am făcut curățenie și am adus niște jucători valoroși, care să nu aibă emoții, jucători cu experiență. Acum, ei ce spun? Și antrenorii, și jucătorii. Ați văzut și Coman, a spus că o să-i batem pe toți. Și eu cred asta!

Nu văd cine ne poate sta în cale, nimeni nu s-a întărit ca noi, am adus doar jucători valoroși. Vom vedea acum. Pe mine în primul rând mă interesează calificarea, banii. Fără ei, nu poți să faci. Trebuie să luăm bani din Conference League. După, vedem la anul ce va fi”, a mai spus Gigi Becali.

 

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A Vezi toate știrile
Citește și