Închide meniul

Gigi Becali are mare încredere în Siyabonga Ngezana: „O să fie extraordinar”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 9:14 / Actualizat: 10 august 2023, 21:07

Reclamă
Gigi Becali are mare încredere în Siyabonga Ngezana: „O să fie extraordinar

Gigi Becali are mare încredere în Siyabonga Ngezana

Siyabonga Ngezana, în FCSB - PAOK / Captură Antena Sport

Gigi Becali are mare încredere în Siyabonga Ngezana. Chiar dacă anunţa că FCSB nu va avea răbdare cu el, în condiţiile în care a venit nepregătit din Africa de Sud, patronul roş-albaştrilor e convins că Ngezana va face o figură frumoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la prima experienţă în Europa, Siyabonga Ngezana nu a evoluat încă în niciun meci oficial pentru FCSB.

Gigi Becali are mare încredere în Siyabonga Ngezana: „O să fie extraordinar”

El nu a fost bine pregătit. După ce îl pregătim, eu cred că o să avem o surpriză frumoasă. Eu cred că o să fie extraordinar”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Cotat de transfermarkt.com la 750.000 de euro, Gigi Becali l-a cumpărat pe fundaşul central sud-african cu 600.000 de euro.

În vârstă de 25 de ani, Siyabonga Ngezana nu a evoluat până acum decât la echipa sud-africană Kaizer Chiefs.

Reclamă

Patronul FCSB a decis să îi pună o clauză de 10 milioane de euro lui Ngezana, după ce Mihai Stoica a fost impresionat de fundaşul sud-african. „Da, i-am pus clauză 10 milioane de euro lui Ngezana. Mi-a zis MM ‘Nu pot să cred cât de bun e, nu știu cum de nu l-a văzut nimeni până acum’. Eu i-am pus clauza asta”, declara Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali: „Nu aşteptăm 3-4 luni cu Ngezana, o lună, gata”

Gigi Becali spunea, recent, că FCSB nu îl va aştepta timp de 3-4 luni pe Siyabonga Ngezana să se acomodeze.

Lui Ngezana îi trebuie timp de acomodare, așa a zis Lucescu. Ne trebuie un moment de acomodare. Lucescu spunea trei-patru luni de acomodare, dar noi nu așteptăm atât, o lună, gata”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana nu a prins lotul FCSB în ultimele partide, dar Gigi Becali l-a urmărit în meciurile amicale şi a fost fermecat de modul în care a evoluat sud-africanul.

Ngezana? Eu am zis că pare prea bun, dar să vedem în meciuri. Așa, el pare prea bun”, declara Gigi Becali, într-o întâlnire cu jurnaliştii.

Am făcut curățenie și am adus niște jucători valoroși, care să nu aibă emoții, jucători cu experiență. Acum, ei ce spun? Și antrenorii, și jucătorii. Ați văzut și Coman, a spus că o să-i batem pe toți. Și eu cred asta!

Nu văd cine ne poate sta în cale, nimeni nu s-a întărit ca noi, am adus doar jucători valoroși. Vom vedea acum. Pe mine în primul rând mă interesează calificarea, banii. Fără ei, nu poți să faci. Trebuie să luăm bani din Conference League. După, vedem la anul ce va fi”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat că Adrian Şut nu poate fi înlocuit la FCSB: „Joacă la echipa naţională şi cer 5 milioane de euro pe el”

Gigi Becali a anunţat că Adrian Şut a devenit jucătorul care nu poate fi înlocuit la FCSB, în echipa lui Charalambous şi Pintilii. Planul finanţatorului este să ajungă să ceară 5 milioane de euro pe mijlocaş, după ce acesta va fi titular şi în naţionala lui Edi Iordănescu.

Marius Şumudică a dezvăluit că Trabzonspor este în continuare cu ochii pe Adrian Şut. Turcii mai au însă de aşteptat pănă la eventualul transfer, în urma căruia Gigi vrea să obţină 5 milioane de euro.

„La fotbal, e ceva specific. Trebuie să iei totul în calcul. Depinde de meciul cu danezii, de calificare, de cât de mult ne ajută banii ăia.

Reclamă

Trebuie să iei decizia cea mai bună, Şut joacă la echipa naţională, îl folosesc şi după aceea cer 5 (n.r. – milioane e euro). Nu poate fi înlocuit la ora asta. Vede bine jocul”, a spus Gigi Becali.

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și