Închide meniul

Sorin Cârțu l-a lăudat pe Andreea Compagno, înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Este jucătorul de care ai nevoie”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 14:38

Sorin Cârțu l-a lăudat pe Andreea Compagno, înainte de FCSB – Nordsjaelland: Este jucătorul de care ai nevoie”

Sorin Cârțu l-a lăudat pe Andreea Compagno, înainte de FCSB - Nordsjaelland

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Sorin Cârțu l-a lăudat pe Andreea Compagno, înainte de FCSB – Nordsjaelland. Fostul oficial de la Universitatea Craiova a vorbit despre fotbalistul lui Elias Charalambous, înainte de partida din preliminariile UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următorul meci pentru echipa lui Gigi Becali este împotriva vicecampioanei din Danemarca, Nordsjaelland. Partida va avea loc joi seară, de la ora 21:30, pe stadionul „Steaua”. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Sorin Cârțu l-a lăudat pe Andreea Compagno, înainte de FCSB – Nordsjaelland. Ce l-a impresionat pe fostul oficial

Sorin Cârțu s-a declarat impresionat de atacantul italian din lotul celor de la FCSB. Acesta consideră că jocul vicecampioanei României are de suferit în momentul în care atacantul nu este titular și a dat ca exemplu partida cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1, care a fost câștigată de FCSB cu scorul de 1-0, la revenirea pe stadionul din Ghencea.

„Să ştii că în prima repriză cu CFR, FCSB nu a avut agresivitate. Până la urmă, nu stiu dacă echipele în România ştiu să joace fără atacantul central, pentru că mijlocaşii nu sunt obişnuiţi să ceară baloane în spatele apărări.

Tot timpul în perimetrul dintre barele porţii şi 16 metri se dau cele mai multe goluri şi acolo trebuie să fie mereu un atacant ori să vină cineva care să îndeplinească sarcinile atacantului. Compagno este jucătorul de care ai nevoie pentru jocul poziţional, în special pentru meciurile de acasă, unde adversarul joacă aglomerat pentru că o întâlneşte pe FCSB.

Reclamă

E greu de ţinut datorită înăltimii. Are deficientele lui, dar pe centrări şi pase, când dai pe el, este greu de scos. Este un tip care, pentru un joc poziţional, este destul de bun, in special la centrări”, a spus Sorin Cârțu pentru fanatik.ro.

Andrea Compagno a ajuns la FCSB în vara anului 2022, atunci când a fost cumpărat de la FC U Craiova 1948, pentru suma de 1,5 milioane de euro. De atunci a adunat 37 de partide în tricoul „roș-albastru” și a reușit să marcheze 18 goluri. În cariera sa, Compagno a mai jucat pentru Catania, Due Torri, Pinerolo, Torino, Argentina FC, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori și FC U Craiova 1948.

Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB – Nordsjaelland. Ce le recomandă forțele de ordine fanilor

„Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 19:00, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator, alături de un document de identitate (fizic sau în format electronic), după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie și societatea specializată de pază.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii echipei gazdă pot folosi ca loc de adunare platoul din fața fostului cinematograf Lira, situat la intersecția străzilor Mihail Sebastian și Calea 13 Septembrie, în intervalul orar 18:00-19:00, de unde se va face deplasarea către stadion sub protecția forțelor de ordine.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare. Organizatorul recomandă ca accesul autovehiculelor în incinta complexului sportiv să se facă începând cu ora 20:30”, au scris reprezentanții forțelor de ordine.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și