Închide meniul

Sorin Cârțu nu concepe ca Universitatea Craiova să fie eliminată de Vllaznia: „Ne gândim deja la următorul adversar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2022, 16:37

Sorin Cârțu nu concepe ca Universitatea Craiova să fie eliminată de Vllaznia: „Ne gândim deja la următorul adversar!

Sorin Cârțu e președinte la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, la o conferință de presă / Hepta

Sorin Cârțu e de părere că Universitatea Craiova nu poate să fie elimintă de Vllaznia în turul 2 preliminar al Conference League. Președintele oltenilor se gândește deja la următoarea adversară, Zorya Luhansk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, Universitatea Craiova a fost eliminată în turul 2 preliminar al Conference League de FK Laci, locul 4 din Albania în acel moment. Acum, oltenii dau tot peste un adversar din Albania, Vllaznia.

Sorin Cârțu nu concepe ca Universitatea Craiova să fie eliminată de Vllaznia

„Mă aștept să facem un rezultat care să ne permită accederea în următorul tur preliminar. Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk. Este foarte important ca în primul meci să faci un rezultat care să îți dea speranțe, pentru calificare. Asta nu înseamnă că dacă te impui în primul meci ești ca și calificat, oricum se joacă în dublă manșă. Meciurile internaționale sunt diferite ca specific față de cele din campionat. În meciurile internaționale se pune mult orgoliu și ambiție, pentru că îți reprezinți țara.

Vllaznia va avea o determinare specifică echipelor din Albania. Nu este un adversar de temut, dar trebuie să respecți orice adversar din cupele europene. Nu mă gândesc la un rezultat negativ. Meciul de joi are corespondent cu partida retur de săptămâna viitoare, până atunci vor exista anumite concluzii”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

Vllaznia – Universitatea Craiova se joacă joi, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.as.ro. Returul e programat pe 28 iulie.

Reclamă

Universitatea Craiova, aproape să-l transfere pe Sergiu Hanca

Sergiu Hanca e aproape să semneze cu Universitatea Craiova. Ar fi cel mai important transfer făcut în această vară de formația patronată de Mihai Rotaru.

Conform gsp.ro, negocierile dintre Hanca și Universitatea Craiova sunt foarte avansate. Oltenii s-ar fi înțeles cu Cracovia, actualul club al internaționalului român, și ar urma să obțină semnătura acestuia din postura de jucător liber!

n vârstă de 30 de ani, Sergiu Hanca evoluează la Cracovia din ianuarie 2019, când a fost transferat de la Dinamo. Românul a adunat 115 partide în tricoul polonezilor, reușind 19 goluri și 20 de assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Sergiu Hanca e cotat la un milion de euro. Contractul său cu Cracovia era scadent până în 2025, dar polonezii au convenit să-l lase să plece.

Oltenii l-au pierdut pe Mirko Pigliacelli

Portarul italian a jucat pentru ultima oară în tricoul formației din Bănie, în remiza contra lui Sepsi, scor 2-2, din prima etapă a Superligii. Italianul și-a încheiat înțelegerea cu Universitatea Craiova în această vară și a semnat cu Palermo, formație care evoluează în Serie B.

Mirko Pigliacelli a dezvăluit că el și-ar fi dorit să rămână în Bănie, însă conducătorii clubului au amânat să-i ofere prelungirea contractului. În cele din urmă, portarul de 29 de ani s-a săturat să aștepte și a acceptat oferta primită de la Palermo.

„E grea despărțirea pentru că aici am stat foarte bine. Au fost 4 sezoane super pentru mine, m-am simțit foarte bine. Acum s-a terminat și începe o nouă eră. Eu am fost tot timpul la dispoziția lui Mister (n.r. – Laszlo Balint), iar el a decis să mă bage în teren. A trebuit să îmi fac datoria pentru echipa pentru care am jucat, nu m-am ggândit la nicio accidentare. A fost un meci foarte echilibrat. Am avut 2-0, dar ei au făcut un meci bun și au avut cel puțin 4 ocazii mari. Cred că rezultatul e corect.

(N.r. – Despre prelunirea contractului cu Craiova) N-am vrut eu? Contractele se fac în doi. Eu acum o lună am vorbit și au zis că prelungim, prelungim. N-a mai sunat nimeni (n.r. – de la Craiova), apoi a venit oferta de la Palermo și nu am putut să refuz. E o echipă cu istorie mare și sper s-o ducem unde îi e locul, în Serie A. Le mulțumesc fanilor Craiovei, a fost minunat ce am simțit aici și cum s-au purtat cu mine. Acum mă duc acasă, la Roma.”, a spus Mirko Pigliacelli, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și