Închide meniul

Ștefan Târnovanu, în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg: „Sunt dezamăgit, frustrat, supărat! O să vedem dacă mai pot dormi!”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 octombrie 2022, 22:22

Ștefan Târnovanu, în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg: „Sunt dezamăgit, frustrat, supărat! O să vedem dacă mai pot dormi!

Ştefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

  • Ștefan Târnovanu, în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg

 

Ștefan Târnovanu a fost în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg! FCSB a fost ulimită de formația daneză, scor 5-0, în etapa a 3-a din grupele UEFA Conference League. Portarul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de supărat la finalul meciului și și-a găsit cu greu cuvintele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt dezamăgit, frustrat, supărat!”, a „tunat” goalkeeper-ului FCSB-ului, după una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria clubului patronat de Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu, în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg

Ștefan Târnovanu se așteaptă să aibă insomnii după eșecul usturător din Danemarca:

Reclamă

„Nu prea ar mai fi nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfășurat meciul, mie unul îmi e rușine, nu credeam că echipa noastră poate trăi așa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două în primele șapte minute. În prima repriză, din trei șuturi au avut trei goluri, așa s-a decis soarta meciului.

Când iei 5 goluri din 6-7 șuturi rămâne un moment trist, dezamăgitor, mergem înainte, sperăm ca în campionat să facem o treabă mai bună și să câștigăm. Mă motivez pentru meciul din campionat ca și până acum, fiecare meci îl tratez cu seriozitate, mă antrenez și dau tot ce am mai bun.

Reclamă

(n.r. – Ce simte un portar când primește 5 goluri?) O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat. Nu mai e nimic de zis. Trebuie să câștigăm și în campionat, să legăm mai multe victorii la rând și să ne ridicăm din acel loc.

Am ajuns pe ultimul loc, avem un singur punct, mai avem 3 meciuri, le vom juca și pe acelea cum vom putea noi mai bine, sper că nu va fi același rezultat ca în seara asta. Îmi pare rău și pentru suporteri, care au venit până aici și cei de acasă, e dezamăgitor”, a declarat Ștefan Târnovanu, pentru sport.ro.

FCSB, niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg!

FCSB nu a tras niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg, din Conference League. Vicecampioana României a fost umilită de formația din Danemarca, cu 5-0, după o prestație dezastruoasă. Echipa patronată de Gigi Becali a fost dominată clar de Silkeborg la aproape toate capitolele.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a suferit una dintre cele mai rușinoase eșecuri din istorie și s-a „prăbușit” pe ultimul loc în grupa B din Conference League, cu un singur punct obținut.

Formația roș-albastră a încasat gol după gol în deplasarea din Danemarca. Klynge (3′), Kusk (8′), Helenius (35′), Thordarson (58′) și Adamsen (71′) au înscris pentru Silkeborg în partida din această seară.

Silkeborg a transformat în gol toate cele 5 șuturi trimise pe poarta lui Ștefan Târnovanu. Per total, danezii și-au creat 16 ocazii de gol. Gazdele au avut o posesie de 61% și au executat 5 lovituri de colț. 829 – 352 este raportul paselor reușite, în favoarea lui Silkeborg.

De cealaltă parte, FCSB s-a chinuit teribil, cu un prim „11” alcătuit din multe rezerve. Vicecampioana României n-a tras niciun șut pe poarta lui Silkeborg. Jucătorii lui Nicolae Dică au avut, în total, 7 ocazii de gol, însă n-au reușit să fructifice niciuna. Posesie de 39%, un corner și un șut blocat sunt celelalte statistici care îi dau fiori lui Dică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”