Închide meniul

Ştefan Târnovanu l-a impresionat pe Gigi Becali în Viking – FCSB 1-3: „A fost extraordinar!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 august 2022, 10:38

Ştefan Târnovanu l-a impresionat pe Gigi Becali în Viking – FCSB 1-3: „A fost extraordinar!

Ştefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Ştefan Târnovanu l-a impresionat pe Gigi Becali în Viking – FCSB 1-3. Tânărul portar a avut o prestaţie foarte bună în succesul care a calificat echipa lui Nicolae Dică în play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a fost lăudat de patronul FCSB pentru evoluţia din Norvegia. Gigi Becali susţine că nu are emoţii când tânărul portar se află între buturile echipei roş-albastre.

Ştefan Târnovanu l-a impresionat pe Gigi Becali în Viking – FCSB 1-3

„Doamne miluieşte, uitaţi-vă la prima repriză. A sărit cam târziu şi tot a scos-o. Apoi a scos una, cu piciorul, tot spre final. A fost extraordinar.

Mie nu îmi dă emoţii, de exemplu, din fazele fixe, când e Târnovanu în poartă. Nu am emoţii!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Ștefan Târnovanu și-a făcut cruce la penalty-ul lui Viking

Ștefan Târnovanu și-a făcut cruce după ce le-a făcut un penalty cadou celor de la Viking, în returul din play-off-ul Conference League.

Reclamă

FCSB a început furibund meciul de la Stavanger și a înscris încă din minutul 3, prin Edjouma, dar avantajul roș-albaștrilor a fost anulat în minutul 26. Ștefan Târnovanu l-a facultat în careu pe Karlsbakk, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

La o verticalizare, Karlsbakk a profitat de o „gaură” în apărarea FCSB-ului. A ajuns la minge înaintea lui Târnovanu, care l-a lovit peste picioare pe portarul lui Viking. Portarul lui FCSB a fost exasperat de decizia arbitrului de a dicta penalty și și-a făcut cruce în fața acestuia. În ciuda protestelor lui Târnovanu, arbitrul nu și-a schimbat decizia.

Cel care a executat lovitura de la 11 metri a fost Zlatko Tripic, decarul și căpitanul lui Viking. Acesta a șutat sus, aproape sub bară, iar Ștefan Târnovanu n-a mai putut interveni.

Reclamă 4 / 0/3

Risto Radunovic: „Să vină la Bucureşti cele mai bune echipe!”

Risto Radunovic (30 ani) a avut un mesaj războinic după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Fundaşul stânga muntenegrean îşi doreşte ca echipa sa să întâlnească adversari de top în faza următoare a competiţiei.

FCSB spera să prindă un loc în urna favoritelor, însă se mulţumeşte doar cu un loc în urna a doua. Echipe precum Villarreal, FC Basel, Slavia Praga, Young Boys, Alkmaar, Gent, Bașakșehir sau Maccabi Tel-Aviv pot fi adverserele roş-albaştrilor în faza grupelor.

„Este incredibil! Nu-mi puteam imagina așa ceva. Mă bucur enorm pentru echipă, pentru toți oamenii din jurul clubului care ne-au ajutat să ne calificăm. Mă bucur și pentru suporteri, niciodată nu ne-au lăsat la greu.

Penalty-ul a fost în ultimul minut. Mă bucur că am fost calm și am reușit să înscriu. Important era să fiu calm, concentrat, și să dau unde vreau. Vreau să vină cele mai bune echipe la București, să jucăm cu cele mai bune echipe din Conference League”, a declarat Risto Radunovic la finalul meciului, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și