Închide meniul

Ștefan Târnovanu și-a făcut cruce la penalty-ul lui Viking! Reacție incredibilă a portarului lui FCSB după gafa uriașă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2022, 20:46

Ștefan Târnovanu și-a făcut cruce la penalty-ul lui Viking! Reacție incredibilă a portarului lui FCSB după gafa uriașă

Ștefan Târnovanu și-a făcut cruce la penalty-ul lui Viking

Ștefan Târnovanu, în meciul Viking - FCSB / captură Pro X

Ștefan Târnovanu și-a făcut cruce după ce le-a făcut un penalty cadou celor de la Viking, în returul din play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început furibund meciul de la Stavanger și a înscris încă din minutul 3, prin Edjouma, dar avantajul roș-albaștrilor a fost anulat în minutul 26. Ștefan Târnovanu l-a facultat în careu pe Karlsbakk, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

Ștefan Târnovanu și-a făcut cruce la penalty-ul lui Viking

La o verticalizare, Karlsbakk a profitat de o „gaură” în apărarea FCSB-ului. A ajuns la minge înaintea lui Târnovanu, care l-a lovit peste picioare pe portarul lui Viking.

Portarul lui FCSB a fost exasperat de decizia arbitrului de a dicta penalty și și-a făcut cruce în fața acestuia. În ciuda protestelor lui Târnovanu, arbitrul nu și-a schimbat decizia.

Sursa: captură Pro Arena
Sursa: captură Pro Arena

Cel care a executat lovitura de la 11 metri a fost Zlatko Tripic, decarul și căpitanul lui Viking. Acesta a șutat sus, aproape sub bară, iar Ștefan Târnovanu n-a mai putut interveni.

Reclamă

FCSB i-a dat gol lui Viking în acelaşi minut ca pe Arena Naţională

FCSB a început perfect returul de la Viking. În minutul 3, Malcom Edjouma a deschis scorul prin Malcom Edjouma. Tot în minutul 3 marca și Florinel Coman pe Arena Națională, în tur.

Florinel Coman a centrat perfect de pe partea stângă, iar Malcom Edjouma a reluat în plasă cu o lovitură perfectă de cap.

Acesta a fost al şaselea meci jucat de Edjouma pentru FCSB în cupele europene şi al doilea gol marcat.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, formulă de start ultra-ofensivă la Viking – FCSB

Forțat de suspendarea lui Darius Olaru, Nicolae Dică a schimbat sistemul și a apelat la un 4-1-4-1, Malcom Edjouma fiind singurul închizător.

În schimb, Dică a titularizat aproape toți jucătorii de atac pe care i-a avut la dispoziție. În primul „11” și-au făcut loc Cordea, Miculescu, Octavian Popescu și Florinel Coman, care îl vor sprijini pe Bogdan Rusu, vârful de atac.

Defensiva rămâne neschimbată față de partida din tur. Și-a păstrat locul printre titulari și puștiul de 18 ani Alexandru Pantea, care l-a impresionat pe Gigi Becali.

Pe lângă suspendatul Olaru, mai absentează de la meci și Panțîru, Iulian Cristea, Adrian Șut și Andrei Dumiter, accidentați, dar și Valentin Crețu și Sorin Șerban, care au fost lăsați în afara lotului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și