Închide meniul
EXCLUSIV

Ştefan Târnovanu, mesaj de mobilizare înainte de Dunajska Streda – FCSB! Super-meciul va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 8:41

Ştefan Târnovanu, mesaj de mobilizare înainte de Dunajska Streda – FCSB! Super-meciul va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30

Ştefan Târnovanu, în al nouălea cer după CFR Cluj - FCSB 1-0

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ştefan Târnovanu, mesaj de mobilizare înainte de Dunajska Streda – FCSB. Ştefan Târnovanu se gândeşte doar la victorie înainte de Dunajska Streda – FCSB, meci transmis de Antena 1 şi AntenaPLAY, de la ora 21:30, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu crede că FCSB poate câştiga partida cu Dunajska Streda, deşi echipa lui Nicolae Dică are doar o victorie în 5 meciuri jucate în toate competiţiile în acest sezon.

FCSB poate ataca în partida cu Dunajska Streda cu David Miculescu şi Bogdan Rusu, celedouă transferuri pe care Gigi Becali le-a făcut în această săptămână.

De cealaltă parte, Dunajska Streda încă nu a cunoscut înfrângerea în acest sezon.

Ştefan Târnovanu, mesaj de mobilizare înainte de Dunajska Streda – FCSB

Eu zic că suntem bine. Am vorbit şi cu băieţii şi, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm ultimul meci, putem sa facem o figură frumoasă. Sper să reuşim să le administrăm şi prima înfrângere celor de aici pentru că încă nu au pierdut în actualul sezon„, a spus Ştefan Târnovanu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali a primit o nouă ofertă pentru Ştefan Târnovanu

Gigi Becali are o nouă ofertă pentru Ştefan Târnovanu. Titularul dintre buturile lui FCSB poate prinde transferul carierei şi să plece direct în Franţa. Vestea a fost primită de portarul de 22 de ani chiar înaintea meciului Dunajska Streda – FCSB, care se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, de la 21:30!

După ce l-a vândut pe Florin Tănase la Al Jazira, pentru 3 milioane de euro, patronul roş-albaştrilor poate să dea o nouă lovitură financiară. Becali are o propunere concretă din Ligue 1 pentru Târnovanu. Francezii au pus pe masă 2.8 milioane de euro.

Latifundiarul din Pipera nu este dispus să renunţe la goalkeeperul care l-a transformat în rezervă pe Andrei Vlad. Patronul roş-albaştrilor a mai avut o ofertă, de 2 milioane de euro, dar a dezvăluit că ţinteşte să obţină 10 milioane de euro pe Ştefan Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut ofertă pentru Târnovanu, m-au întrebat dacă vreau două milioane de euro. Ce, sunt cerșetor? Să vând portar… Eu nu vreau să recuperez două milioane, vreau să recuperez 20. Când sunt 20, nu poți să recuperezi două. Trebuie să gestionezi afacerea și să iei 20.

Dacă ai un diamant, trebuie să îl șlefuiești și să iei banii pe cât e valoarea lui. Eu am dat totuși un preț pentru Târnovanu. Am zis că vreau 10 milioane de euro. ‘Păi cum bre nea Gigi’, nu i-a convenit. Păi are 1,98, 21 de ani (n.r. – Târnovanu are 22 de ani), e 10 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, la finalul lunii trecute, la Pro Arena.

Ştefan Târnovanu are o cotă de 700.000 de euro, dar a avut două intervenţii colosale în FCSB – FC U Craiova 1948, scor 1-1. Portarul roş-albaştrilor şi-a salvat echipa de două ori în prima repriză.

Supranumele de „Messi al portarilor”, cu care era alintat Andrei Vlad, i se potriveşte de minune lui Ştefan Târnovanu. Portarul a avut două intervenţii fabuloae în faţa lui Bauza şi Compagno. În minutul 22, portarul celor de la FCSB a intervenit excelent la loviura de cap a lui Andrea Compagno.

În minutul 34, Ştefan Târnovanu a avut o primă intervenţie de senzaţie. După o fază de atac prelungită a oltenilor lui Mititelu, mingea a ajuns la Bauza, care a tras la colţul lung din interiorul careului, însă Târnovanu a respins cu un reflex fabulos în corner.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și