Închide meniul

Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru Ştefan Târnovanu. Răspunsul patronului FCSB: „Ce, sunt cerşetor?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2022, 21:06

Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru Ştefan Târnovanu. Răspunsul patronului FCSB: „Ce, sunt cerşetor?

Gigi Becali a comentat evenimentele tragice de la Saga Festival

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru Ştefan Târnovanu. Patronul FCSB a refuzat-o, ţintind un transfer pe o sumă mult mai mare, decât cea care i-a fost oferită recent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu şi-a câştigat postul de titular, în detrimentul lui Andrei Vlad. Goalkeeper-ul de 22 de ani a fost ţinta altor echipe în această perioadă de mercato, însă Gigi Becali exclude varianta plecării sale.

Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru Ştefan Târnovanu

Gigi Becali a mărturisit că nu are nicio intenţie de a vinde portarul titular. Patronul roş-albaştrilor ţinteşte să obţină 10 milioane de euro pe Ştefan Târnovanu, ultima ofertă primită pe numele tânărului fiind de doar două milioane.

„Am avut ofertă pentru Târnovanu, m-au întrebat dacă vreau două milioane de euro. Ce, sunt cerșetor? Să vând portar… Eu nu vreau să recuperez două milioane, vreau să recuperez 20. Când sunt 20, nu poți să recuperezi două. Trebuie să gestionezi afacerea și să iei 20.

Dacă ai un diamant, trebuie să îl șlefuiești și să iei banii pe cât e valoarea lui. Eu am dat totuși un preț pentru Târnovanu. Am zis că vreau 10 milioane de euro. ‘Păi cum bre nea Gigi’, nu i-a convenit. Păi are 1,98, 21 de ani (n.r. – Târnovanu are 22 de ani), e 10 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Gigi Becali a oferit o variantă de rezervă echipei interesate de Ştefan Târnovanu: Andrei Vlad. Patronul FCSB a mărturisit că este dispus să-l cedeze pe cel care a apărat în 109 partide poarta FCSB-ului.

„Le-am spus că pe Vlad vreau doar 500.000 de euro”, a mărturisit Gigi Becali.

Ştefan Târnovanu a fost titular în ambele partide disputate de FCSB în debutul sezonului 2022-2023. Portarul a apărat în egalul cu U Cluj, din prima etapă de Superliga, şi în înfrângerea ruşinoasă cu Saburtalo, 0-1, din preliminariile Conference Legue.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul care a scăpat de furia lui Gigi Becali după rușinea din Georgia

Joyskim Dawa (26 de ani) este jucătorul de la FCSB care a scăpat de furia lui Gigi Becali după rușinea din Georgia. Vicecampioana României a fost învinsă de FC Saburtalo Tbilisi, scor 0-1, în manșa tur din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Becali este convins că va încasa o sumă răsunătoare în schimbul jucătorului camerunez, după ce acesta va mai bifa apariții în tricoul „roș-albastru”.

Bine că am dat lovitura cu Dawa. Fotbalist adevărat! O să iau milioane de euro pe el.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dawa a fost integralist în ambele meciuri disputate de FCSB în noul sezon. În prima etapă din Superliga, trupa lui Toni Petrea a încheiat la egalitate meciul cu U Cluj, 1-1, apoi a urmat înfrângerea rușinoasă din Conference League, în fața lui Saburtalo, 0-1.

Joyskim Dawa a fost cumpărat de Gigi Becali de la FC Botoșani în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Nu toți jucătorii de la FCSB au avut parte de tratamentul lui Dawa. De exemplu, colegul său din centrul defensivei, Jonnas Tamm, a fost ironizat de Gigi Becali după eșecul din Georgia.

Patronul de la FCSB l-a „înțepat” pe Mihai Stoica, cel care l-a adus pe fundașul estonian la vicecampioana României.

Reclamă

„Cine? Cine e? Habar nu am. Nu știu cine e Tamm. Nu l-am luat eu. Habar nu am, nici nu știu. Vorbesc serios. Nu știu, MM Stoica l-a adus. Am lăsat echipa pe mâna altcuiva. Habar nu am, nici nu știu. Nu am văzut prima repriză, m-am uitat de când au dat gol. De unde să mă pricep eu la ce a jucat el?”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit câți bani mai are de recuperat din investițiile făcute la FCSB

În urma tuturor tranzacțiilor realizate în ultimele două decenii, Gigi Becali a tras linie și a anunțat câți bani mai are de recuperat: 20 de milioane de euro. Exact aceeași sumă o solicită acum milionarul român pentru a vinde echipa, cu tot cu lotul actual:

„Una peste alta, sunt 20 de milioane băgate. Cu totul, cu tot de la început. Sunt băgați și trebuie să îi scot. 20 de milioane sunt bani… cum să-i arunci așa? Atunci trebuie să fac în așa fel încât să micșorez cheltuielile. În viață, trebuie să faci în așa fel încât să nu dai foc banilor tăi. Eu până acum le-am dat foc și nu mai vreau.

Sunt banii mei, trebuie să îmi scot banii. Faceți voi fotbal, e greu de făcut fotbal în România. De unde să aibă omul atâția bani ca să-i dea la fotbal? Eu am știut să lucrez, de-aia nu sunt în faliment. Am controlat eu totul, și schimbări și echipă și tot. Altfel, intram în faliment ca toți ceilalți. Toți au pus manageri și toți au intrat în groapă. Toată lumea, praf. Singurii oameni care au rezistat suntem eu cu Hagi, care controlăm tot. Chiar și Rotaru controlează.

(N.r. – Dacă vine cineva să vă dea o sumă pentru FCSB, o vindeți?) Pe loc! 20 de milioane am dat, dacă îmi dă cineva acum 20 de milioane, o dau cu tot cu jucători. Cum să nu fii supărat? Păi dacă vezi că nu ai perspectivă… Eram optimist, dar acum am văzut că nu e perspectivă.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și