Închide meniul

Surprizele lui Nicolae Dică din FCSB – Anderlecht: Bogdan Rusu e titular, iar Florinel Coman și Andrei Cordea sunt rezerve!

Dragoș Vasile Publicat: 15 septembrie 2022, 21:00 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:08

Surprizele lui Nicolae Dică din FCSB – Anderlecht: Bogdan Rusu e titular, iar Florinel Coman și Andrei Cordea sunt rezerve!

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

  • Surprizele lui Nicolae Dică din FCSB – Anderlecht
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Surprizele lui Nicolae Dică din FCSB – Anderlecht au fost dezvăluite. Antrenorul roș-albaștrilor a lăsat pe banca de rezerve mai mulți jucători importanți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman, Andrei Cordea, Risto Radunovic și Andrea Compagno au fost lăsați pe banca de rezerve, în timp ce Alexandru Pantea și Bogdan Rusu sunt titulari.

Surprizele lui Nicolae Dică din FCSB – Anderlecht

Nicolae Dică a schimbat întreaga linie de atac folosită în West Ham – FCSB 3-1. Atunci, unicul gol al roș-albaștrilor l-a marcat Andrei Cordea.

Reclamă

Echipa de start a lui FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Oaidă, Edjouma, Olaru – Miculescu, Bg. Rusu, Oct. Popescu

Rezerve: A. Vlad – Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Dulca, Boboc, Radunovic, S. Șerban, Radaslavescu, Compagno, Cordea

Reclamă

Antrenor: Nicolae Dică

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său înainte de FCSB – Anderlecht

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său după meciul FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Chiar dacă echipa este pe locul 13 în clasament, Dică asigură că are susţinere deplină din partea patronului.

Dică a vorbit despre postul său la conferinţa de presă premergătoare disputei FCSB – Anderlecht, din UEFA Conference League. A dezvăluit că, în cazul în care nu califica echipa în grupe, erau şanse minime să fi mai fost păstrat.  

Reclamă 4 / 0/3

Nu (n.r. dacă este sub presiune)! Pentru că am calificat echipa după 5 ani de zile. Dacă nu o calificam, voi nu mai eraţi aici la conferinţă, eu nu mai eram aici. Nu am nicio presiune din punctul acesta de vedere, am susţinerea patronului, am încredere în ceea ce fac la antrenament, am încredere în băieţi că vom duce echipa acolo unde îi este locul. Şi eu sunt şi pozitiv de obicei, am nişte lucuri în care cred.

Ştiu că lucrurile excepţionale li se întâmplă oamenilor care nu renunţă. Eu sunt omul care nu renunţ uşor. Am trecut prin multe momente dificile când eram jucător, am trecut şi ca antrenor… nu este nicio problemă din punctul ăsta de vedere.

Nu ştiu de ce se vorbeşte la noi, după o lună şi ceva, când un antrenor face o performanţă, se vorbeşte de dat afară. M-am uitat şi prin Europa, sunt multe echipe de tradiţie care au câştigat trofee care au început prost. Liverpool ce să facă, să dea antrenorul afară că e pe locul 8 sau pe 10? De ce să nu fim şi noi ca cei din alte ţări?”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul
Liga 1 • 13 mart., 20:14
„Dacă vor face asta, sunt campioni!” Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Va fi foarte important!”
Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari
Liga 1 • 13 mart., 19:04
„Puteam să salvez echipa!” Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari
Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică
Diverse • 13 mart., 12:09
FOTO
Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică! Imagini rare cu femeia care l-a cucerit pe „Nick”