Închide meniul

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său. Comparaţie cu Jurgen Klopp: „Liverpool ce să facă?”. Anunţul făcut de antrenorul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 13:42

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său. Comparaţie cu Jurgen Klopp: „Liverpool ce să facă?. Anunţul făcut de antrenorul lui FCSB

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său. Ce decizie a fost luat[

Nicolae Dică este antrenorul lui FCSB / Antena Sport

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său după meciul FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Chiar dacă echipa este pe locul 13 în clasament, Dică asigură că are susţinere deplină din partea patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a vorbit despre postul său la conferinţa de presă premergătoare disputei FCSB – Anderlecht, din UEFA Conference League. A dezvăluit că, în cazul în care nu califica echipa în grupe, erau şanse minime să fi mai fost păstrat.

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său

Nu (n.r. dacă este sub presiune)! Pentru că am calificat echipa după 5 ani de zile. Dacă nu o calificam, voi nu mai eraţi aici la conferinţă, eu nu mai eram aici. Nu am nicio presiune din punctul acesta de vedere, am susţinerea patronului, am încredere în ceea ce fac la antrenament, am încredere în băieţi că vom duce echipa acolo unde îi este locul. Şi eu sunt şi pozitiv de obicei, am nişte lucuri în care cred.

Ştiu că lucrurile excepţionale li se întâmplă oamenilor care nu renunţă. Eu sunt omul care nu renunţ uşor. Am trecut prin multe momente dificile când eram jucător, am trecut şi ca antrenor… nu este nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Nu ştiu de ce se vorbeşte la noi, după o lună şi ceva, când un antrenor face o performanţă, se vorbeşte de dat afară. M-am uitat şi prin Europa, sunt multe echipe de tradiţie care au câştigat trofee care au început prost. Liverpool ce să facă, să dea antrenorul afară că e pe locul 8 sau pe 10? De ce să nu fim şi noi ca cei din alte ţări?”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Dică a dezvăluit că a primit asigurări de la Gigi Becali, că nu va fi demis, chiar şi după remiza cu FC Voluntari.

Reclamă

„Nicio problemă, staţi liniştiţi. Atât timp cât am susţinerea patronului şi ştiu ceea ce fac, ceea ce lucrez… am încredere în ceea ce fac. Normal că am avut o discuţie cu patronul, după fiecare joc discutăm”, a mai spus Nicolae Dică.

Vivi Răchită, semnal de alarmă pentru Nicolae Dică

Semnal de armă pentru Nicolae Dică după meciul FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Vicecampionii României au o singură victorie în această ediţie de campionat şi sunt pe locul 13 în clasament.

Vivi Răchită nu s-a ferit să îl atace pe Nicolae Dică şi l-a avertizat că postul acestuia este în pericol. I-a amintit că fostul antrenor al roş-albaştrilor, Toni Petrea, a obţinut rezultate mai bune.

Reclamă 4 / 0/3

Câştigător al trei titluri cu Steaua, Răchită a făcut o comparaţie între Dică şi Toni Petrea. „Dică are un fel de aroganţă, este un pic mai încrezut!„, a spus fostul fundaş central.

„Cred că suporterii FCSB-ului încep să îl regrete pe Toni Petrea. Cu Toni Petrea au avut rezultate. Eu nu văd din punct de vedere sportiv ceva. Nu Dică a făcut pregătirea fizică sau pregătirea tehnico-tactică. A făcut-o Toni Petrea. Nicolae Dică are un fel de aroganță, la interviuri se ia de suporteri, se ia de jurnaliști. Este un pic mai încrezut față de Toni Petrea. Era mai modest, mai apropiat de jucători. Eu știu că sunt probleme de vestiar la FCSB„, a declarat Vivi Răchită la Pro Arena.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și