Închide meniul

Tammy Abraham, moment uluitor în Roma – Feyenoord 1-0! I-a făcut cu ochiul lui Jose Mourinho în timp ce acuza un fault dur

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2022, 0:22

Tammy Abraham, moment uluitor în Roma – Feyenoord 1-0! I-a făcut cu ochiul lui Jose Mourinho în timp ce acuza un fault dur

Tammy Abraham, momente uluitoare în finala Conference League

Tammy Abraham este atacantul celor de la AS Roma | Hepta

Tammy Abraham, moment uluitor în Roma – Feyenoord 1-0. În minutul 87, după ce a fost faultat de un jucător de la Feyenoord, atacantul celor de la Roma a părut, după reacţie, că a primit o lovitură dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerele TV au surprins, însă, un moment incredibil. Deşi după reacţia avută, Tammy Abraham părea că are parte de o accidentare serioasă, atacantul italienilor a pus la cale o strategie prin care trăgea de timp.

Abraham a fost surprins în timp ce făcea cu ochiul spre banca Romei. Cel mai probabil, cel căruia îi făcea semn era chiar Jose Mourinho.

Tammy Abraham, moment uluitor în Roma – Feyenoord 1-0

Video AICI cu momentul incredibil

Jose Mourinho a intrat în istoria fotbalului

Jose Mourinho a intrat în istoria fotbalului după ce a câștigat Conference League cu AS Roma. „The Special One” e specialistul competițiilor europene! Lusitanul a devenit primul tehnician care câștigă Conference League, Europa League și Champions League. El a câștigat trofee europene cu patru echipe diferite, FC Porto, Inter, Manchester United și acum AS Roma.

Reclamă

Tehnicianul portughez e omul finalelor. Are numai victorii în cele cinci finale europene disputate în carieră: o Cupă UEFA (2003), două Champions League (2004, 2010), un trofeu Europa League (2017) și acum Conference League (2022).

Mourinho e doar al doilea manager care câștigă cinci trofee europene, după Giovanni Trapattoni. „The Special One” a arătat „manita” după fluierul final al lui Istvan Kovacs.

Pentru Jose Mourinho este al 26-lea trofeu al carierei. Pentru AS Roma e primul trofeu european din istoria clubului. Echipa de pe Olimpico a mai jucat finala Cupei UEFA în 1991, dar a pierdut-o în fața lui Inter.

Reclamă 4 / 0/3

AS Roma a câștigat Conference League

AS Roma a câştigat prima ediţie a Conference League, după ce a învins în finală, miercuri, la Tirana, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Feyenoord Rotterdam. Unicul gol al meciului a fost semnat de Nicolo Zaniolo, în minutul 32.

Zaniolo a marcat unicul gol al finalei, în minutul 32. Jucătorul lui Jose Mourinho a preluat pe piept un balon înalt primit de pe partea dreaptă şi a marcat cu un şut din marginea careului de şase metri.

Arbitrul român Istvan Kovacs a avut parte de o fază controversată la începutul reprizei a doua, la scorul de 1-0, când Tammy Abraham a scăpat singur cu portarul, iar un fundaş al olandezilor l-a tras discret de mână, împiedicându-l să joace balonul. Centralul român a lăsat jocul să continue, iar atacantul englez a protestat îndelung.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și