Închide meniul

Ultima decizie a lui Maribor l-a luat prin surprindere pe Dan Petrescu: „Nu ne-a căzut foarte bine!”. Ce îl îngrijorează pe antrenorul lui CFR Cluj

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 august 2022, 23:52

Ultima decizie a lui Maribor l-a luat prin surprindere pe Dan Petrescu: „Nu ne-a căzut foarte bine!. Ce îl îngrijorează pe antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, reacţie nervoasă / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Ultima decizie a lui Maribor l-a luat prin surprindere pe Dan Petrescu, înaintea meciului pe care CFR Cluj îl va juca în Slovenia, în manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. „Bursucul” a recunoscut că schimbarea antrenorului adversarei l-a pus pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maribor și CFR Cluj se întâlnesc joi seară, de la ora 21:15, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Ultima decizie a lui Maribor l-a luat prin surprindere pe Dan Petrescu

Maribor a început slab noul sezon din Slovenia, iar conducătorii clubului n-au mai avut răbdare cu antrenorul Radovan Karanovic și l-au demis. În locul său a fost instalat Damir Krznar, fostul tehnician de la Dinamo Zagreb.

Dan Petrescu s-a arătat destul de îngrijorat de șocul pe care l-ar putea produce schimbarea din tabăra lui Maribor.

„Sunt fericit că sunt în Maribor. Acum 5 ani, când am început aventura la CFR Cluj, am efectuat un cantonament aici, în Maribor. A fost o perioadă bună.

Reclamă

Cred că Maribor a avut ghinion în ultimele meciuri jucate. Au prestat un fotbal bun împotriva campioanei Finlandei, HJK Helsinki. Am urmărit și două meciuri în campionat. Au avut ghionion. Din păcate, antrenorul a plătit cu postul. Ăsta este fotbalul.

Noul antrenor nu putea schimba prea multe în două zile. A lucrat la moral, la spirit, poate și la noroc. Sper să nu fie mai norocos. Mereu se întâmplă ceva când se schimbă… Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine. Cred că are jucători buni, e campioana Sloveniei. De fiecare dată când întâlnești o campioană este dificil.

Pentru ambele cluburi, această dublă este foarte importantă. Vrem să ne calificăm în faza următoare. Se va decide la Cluj calificare, asta e clar, 100%. Problemele noastre de atac nu le pot rezolva eu. S-au adăugat și noi multe probleme, avem o vârstă la nivel de lot”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a plecat singur spre Maribor

Dan Petrescu a plecat singur spre Maribor, acolo unde CFR Cluj va disputa prima manșă din play-off-ul Conference League. Antrenorul campioanei României nu a călătorit alături de jucători și restul staff-ului.

Delegația lui CFR Cluj a decolat marți spre Slovenia, însă Dan Petrescu a ales să se deplaseze pe cont propriu. „Bursucul” a ales să vină cu mașină la Maribor.

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a confirmat că Dan Petrescu a ales să meargă în Slovenia pe cale terestră. „Nu îi place să meargă cu avionul. Fiind o distanță mai mică, a preferat să meargă cu mașina”, citat de sportbull.ro. 

Până în Maribor, Dan Petrescu are de parcurs un drum de 745 de kilometri, de aproximativ 10 ore.

Dan Petrescu nu a fost alături de CFR Cluj nici la precedenta partidă din Liga 1, înfrângerea cu 0-1 suferită în fața celor de la FC Botoșani. „Bursucul” e suspendat și a preferat să urmează partida de acasă.

CFR Cluj – Maribor, în play-off-ul Conference League

18 și 25 august sunt datele în care sunt programate meciurile din play-off-ul Conference League. CFR Cluj va avea o „dublă” de foc cu slovenii.

Maribor este una dintre cele mai titrate echipe din Slovenia. Are 16 titluri și nouă cupe. În istoria sa, cea mai bună performanță europeană a fost câștigarea Cupei UEFA Intertoto, în 2006.

Reclamă

Viitoarea adversară a ardelenilor este obşinuită cu grupele europene. A ajuns ultima oară în grupele UEFA Champions League, în 2017. De asemenea, a mai bifat prezenţe în grupele Europa League, în 2012 şi 2014.

Slovenii și-au început sezonul european în turul 1 preliminar din UEFA Champions League. S-a întâlnit cu Șahtior Soligorsk, adversara lui CFR Cluj din Conference League, pe care a eliminat-o cu 2-0 la general. În turul doi, Maribor a fost eliminată de Sherif Tiraspol şi a „retrogradat” în preliminariile Europa League.

În Europa League, Maribor a pierdut „dubla” cu HJK Helsinki din turul 3 preliminar al Europa League, scor 0-3 la general.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și