Închide meniul

Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1. Andrei Ivan a smuls o remiză pentru olteni într-un meci cu două cartonaşe roşii!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2022, 22:25 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 18:02

Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1. Andrei Ivan a smuls o remiză pentru olteni într-un meci cu două cartonaşe roşii!

LIVE SCORE Universitatea Craiova - Hermannstadt

Andrei Ivan / Facebook Universitatea Craiova

Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, în manşa tur a playoff-ului Conference League. Echipa lui Mirel Rădoi a obţinut doar o remiză în meciul care s-a disputat la Severin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Papp şi-a lăsat echipa în inferioritate după un scandal avut la finalul primei reprize, în drumul spre vestiare. Israelienii au profitat şi au deschis scorul în minutul 70, prin Hatuel. S-a restabilit egalitatea imediat, când Elhamed a văzut cartonaş roşu şi a făcut penalty. Andrei Ivan a marcat în minutul 74 şi a stabilit rezultatul final, 1-1.

Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Screciu – Hanca (Căpăţână ’63), Al. Creţu, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic (Martic ’46), Ivan. Antrenor: Mirel Rădoi

Hapoel Beer Sheva: Glazer – Tibi, Elhamed, Miguel Vitor, Helder Lopes – Bareiro, Micha (Selmani ’68), Keltjens, Abu Abaid, Ansah (Hatuel ’55)- Hemed (Dadya ’75). Antrenor: Elyaniv Barda

Cartonaşe galbene: Creţu ’89 / Lopes ’37, Bareiro ’45+2, El Hamed ’52, Keltjens ’60

Reclamă

Cartonaşe roşii: Papp ’46 / El Hamed ’73

Partida a fost arbitrată de Nicolas Walsh (Scoţia).

Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 20.00, în Israel.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1

Min. 90+4: Oltenii riscau să piardă după o gafă incredibilă a lui Lazar. Martic a intervenit şi a scos un gol ca şi făcut!

Min. 74: Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1.  GOOOLLL Andrei Ivan!

Min. 73: Penalty pentru Universitatea Craiova! Abd Elhamed a văzut direct cartonaş roşu după ce l-a faultat din postura de ultim apărător pe Creţu!

Min. 70: Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 0-1. Gol marcat de israelieni. Hatuel a dat lovitura şi a deschis scorul.

Min. 46: Incredibil! Paul Papp a fost eliminat la pauză! A văzut cartonaş roşu în drumul spre vestiare.

Min. 24: Ocazie uriaşă pentru Andrei Ivan! Andrei Ivan a fost aproape să deschidă scorul, dar mingea a lovit bara!

Min. 11: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Andrei Ivan a șutat peste poartă dintr-o poziție bună.

Reclamă

Min. 3: Prima fază în careul oaspeților! Koljic i-a luat fața unui adversar, însă a șutat peste poartă.

Min. 1: A început meciul de la Mioveni.

Echipele de start

Știrea inițială

Universitatea Craiova vine cu un moral excelent. Cu Rădoi pe bancă, oltenii au victorii pe linie. Universitatea Craiova câştigat cu Zorya Luhansk, scor 3-0, şi cu CS Mioveni, cu scorul de 1-0.

Mirel Rădoi i-a avertizat pe jucătorii săi, înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva, care va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 20.30. Antrenorul oltenilor nu este mulţumit de lejeritatea cu care sunt tratate situaţiile de gol create de fotbaliştii săi.

Mirel Rădoi a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi. Antrenorul îşi doreşte mai multă eficienţă în faţa porţii, în ciuda faptului că returul cu Zorya Luhansk a fost câştigat la scor de neprezentare, 3-0.

Totodată, fostul selecţioner a dezvăluit că a purtat discuţii înaintea partidei de joi cu atacanţii formaţiei din Bănie, Andrei Ivan şi Jovan Markovic.

„Probabil că ne relaxăm când ajungem la finalizare. Mă bucur că ajungem acolo, dar nu-mi convine că ratăm ocazii atât de clare. Când ajungi atât de liber şi situaţia e atât de clară, soluţia trebuie să fie alta, pentru că aceste acţiuni trebuie încheiate cu gol. Le-am transmis lui Markovic şi lui Andrei Ivan şi celorlalţi anumite lucruri.

Nu i-am certat, doar le-am zis să fie atenţi. Partea grea e când mingea ajunge în plasă. Iar noi facem lucrurile exact invers, depunem foarte mult efort să ajungem în faţa porţii, iar când suntem într-o situaţie de unu contra unu cu portarul sau fundaşul ne relaxăm. Deci trebuie să înţelegem că trebuie să fim concentraţi până se termină acţiunea”, a declarat Mirel Rădoi, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Hapoel Beer Sheva.

Mirel Rădoi, prudent înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva

Mirel Rădoi a analizat jocul echipei din Israel, cu care se va duela pentru un loc în grupele Conference League. Antrenorul oltenilor speră ca echipa sa să facă un joc bun joi, de la ora 20:30.

„Va fi o partidă destul de intensă, ambele echipe joacă un fotbal deschis şi spectaculos. Lucrul care mă îngrijorează acum este că în toate partidele pe care le-am observat la Hapoel Beer-Sheva a reuşit mereu să îşi impună ritmul de joc. E o formaţie mult mai puternică fizic. Jucătorii lor caută duelurile în orice zonă a terenului pentru că ştiu că sunt puternici şi le pot stăpâni.

Vom vedea cum îi vom contracara. Au şi ei zone vulnerabile şi pot fi surprinşi. Informaţii avem, important e să fructificăm toate momentele lor de slăbiciune. Meciul este foarte important, pentru că poate însemna după atâţia zeci de ani participarea noastră în cupele europene”, a mai spus Mirel Rădoi, antrenorul Universităţii Craiova.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva, live score, ora 20.30
  • Miză uriaşă pentru echipa lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și