Închide meniul

Universitatea Craiova – Zorya 3-0. Debut de vis pentru Mirel Rădoi! Oltenii au întors rezultatul din tur și s-au calificat în play-off-ul Conference League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 22:21

Universitatea Craiova – Zorya 3-0. Debut de vis pentru Mirel Rădoi! Oltenii au întors rezultatul din tur și s-au calificat în play-off-ul Conference League

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Universitatea Craiova a învins Zorya Luhansk, scor 3-0, și s-a calificat în play-off-ul Conference League. La primul meci cu Mirel Rădoi la cârmă, oltenii au pus în scenă un joc excelent și au reușit să întoarcă rezultatul din tur, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Silva, Ștefan Baiaram și Nicușor Bancu au adus victoria Universității Craiova în această seară și au asigurat calificarea în play-off, cu scorul de 3-1, la general. Pentru calificarea în grupe, oltenii vor trebui să treacă de Hapoel Beer Sheva.

Universitatea Craiova – Zorya 3-0. Oltenii, calificați în play-off-ul Conference League

FINAL. Universitatea Craiova – Zorya 3-0. Formația olteană a obținut calificarea în play-off-ul Conference League, la debutul lui Mirel Rădoi pe banca tehnică. Raul Silva, Ștefan Baiaram și Nicușor Bancu au marcat în returul din Bănie și au anulat golul ucrainenilor din manșa tur.

În play-off, Universitatea Craiova se va lupta cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva pentru mult visata calificare în grupele Conference League.

Min. 57: GOOOL Universitatea Craiova! Bancu a dus scorul la 3-0! Meci senzaţional făcut de olteni la debutul lui Mirel Rădoi.

Reclamă

Min. 53: GOOOL Universitatea Craiova! Ştefan Baiaram a mnarcat un gol senzaţional, cu un şut superb de la marginea careului.

Min. 5: GOOOL! Raul Silva a dat lovitura în Bănie.

Update 20.30: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova: Lazar – Screciu, Papp, Raul Silva – Hanca, Al. Crețu, Mateiu, Bancu (cpt.) – Baiaram, Koljic, Ivan

Rezerve: Rusu, L. Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpățînă, Roguljic, Martic, Vînă

Antrenor: Mirel Rădoi

Zorya Luhansk: Matsapura – Danchenko, Imerekov, Batahov, Vantukh – Nazaryna (cpt.), Churko – Cristian, Buletsa, Kabaiev – Nahnoinyi

Rezerve: Saputin, Zhylkin – Brazhko, Myshnov, Khlan, Alibekov, Bezborodko, Smiian, Snurnitsyn, Alefirenko

Antrenor: Patrick van Leeuwen

Universitatea Craiova – Zorya Luhansk, LIVE SCORE, ora 20:30

Universitatea Craiova a avut un start modest de sezon. Acesta a fost cauza demiterii lui Laszlo Balint, care pleacă din Bănie după doar şapte meciuri oficiale disputate.

Reclamă

În turul secund preliminar din Conference League, oltenii au trecut de Vllaznia, după o victorie clară în returul de pe „Ion Oblemenco”, scor 3-0.

Dacă va trece de Zorya Luhansk, Universitatea Craiova se va duela cu învingătoarea duelului dintre Lugano (Elveţia) şi Hapoel Beer-Sheva (Israel).

În campionat, Universitatea Craiova se află pe locul nouă, cu cinci puncte obţinute după patru etape. Singura victorie a oltenilor a fost chiar în derby-ul local cu FC U Craiova 1948. Trupa patronată de Mihai Rotaru s-a impus cu 2-1, după golurile marcate de Andrei Ivan şi Sergiu Hanca, ambele după lovituri de departajare.

Echipele probabile:

CSU Craiova: Lazar – Căpățână, Papp, R. Silva, Bancu – Mateiu, Screciu – Hanca, Baiaram, A. Ivan – Koljic
Rezerve: D. Rusu, L. Popescu, A. Crețu, Vătăjelu, Câmpanu, D. Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovici, Roguljici, Martici
Antrenor: Mirel Rădoi

Zorya Luhansk: Mațapura – Dancenko, Imerekov, Batagov, Vantuh – Ciurko, Nazarina, Buleta – Cristian, Nahnoini, Kabaev
Rezerve: Saputin, Jilkin, Brajko, Luniov, Mijnov, Hlan, Alibekov, Mihailenko, Bezborodko, Smian, Snurnițin, Alefirenko
Antrenor: Patrick van Leeuwen

Mirel Rădoi vrea „remontada” la debut în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk

Mirel Rădoi vrea „remontada” la debut în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk. Oltenii au pierdut confruntarea tur cu 0-1, iar noul antrenor vrea să îşi califice echipa în play-off-ul UEFA Conference League.

„Sentimente de fericire, chiar dacă am avut un singur antrenament, i-am simțit bine pe băieți. Momentul special va fi mâine seară. Ne așteaptă un meci dificil. Încercăm să schimbăm lucrurile. Vom încerca ca băieții să înțeleagă cât mai rapid ideile. N-aș vrea să intru în multe detalii, toată lumea este pregătită pentru acest meci. Am o idee despre primul „11”, doar că sunt câteva semne de întrebare.

Băieții sunt încrezători, mai ales după ultima victorie din campionat, chiar au un moral bun. Jucăm acasă, echipa vine după un meci câștigat. Vrem să arătăm că a fost o întâmplare ce s-a întâmplat în tur. Așa cum am discutat, va trebui să ne evaluăm strategiile. Va trebui să alternăm momentele, acolo trebuie să vină semnalele clare din partea băncii.

Eu cred că e foarte important ca fiecare jucător să înțeleagă zonele care trebuie să fie ocupate. În seara asta vor lua cunoștiință cu ceea ce trebuie să facă. Vor primi mai multe informații. La analiză vor lua exact cunoștiință de ceea ce trebuie să facă.

Mirel Rădoi: „Sunt 9-10 jucători pe care i-am antrenat și știu felul cum gândesc!„

La cum am văzut partida dintre cele două, aproape 90% va fi Ber Sheeva calificată mai departe. Sper să nu vadă și ei conferința, să le mai dezvălui informații. În mare, mă știți. Cred că vom reuși să ne poziționăm mai sus cu liniile. Universitatea Craiova este pregătită, dar și ei sunt motivați. Să știi că familia îți e aproape de bombe e cea mai mare motivare. Băieții știu asta.

Sunt 9-10 jucători pe care i-am antrenat și știu felul cum gândesc. Din punctul ăsta de vedere, a fost mult mai ușoară integrarea mea în fața lor. Odată cu trecerea timpului, va trebui să arăți din ce în ce mai bine. Începând cu mâine seară, va trebui să arăt și eu o schimbare.

Nu ne deranjează cu nimic, să dea Dumnezeu să avem problema asta. Avem suporteri care ne urmează peste tot unde mergem. Din punctul meu de vedere, ar trebui să se califice toate. Acum vom vedea mâine seară. E posibil să-mi fi scris, în momentul de față nu am discutat, nici familia nu știe ce fac.

Am avut ideea de a discuta cu el despre această partidă indiferent de rezultat. Vom vedea ce putem face noi mai departe pentru a aduce rezultate mai bune”, a declarat Mirel Rădoi, în timpul conferinţei de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și