Închide meniul
VIDEO

Valentin Cojocaru, în al nouălea cer după calificarea lui Feyenoord în finala Conference League! Mesajul postat de portarul român

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2022, 10:00

Valentin Cojocaru, în al nouălea cer după calificarea lui Feyenoord în finala Conference League! Mesajul postat de portarul român

Feyenoord, echipa lui Valentin Cojocaru, s-a calificat în finala Conference League

Valentin Cojocaru, în timpul unui meci pentru Feyenoord / Profimedia

Valentin Cojocaru a fost în al nouălea cer după calificarea lui Feyenoord în finala Conference League. Portarul român a sărbătorit performanţa pe teren, alături de colegii săi, dar şi de miile de fani veniţi din Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finala din Albania, Feyenoord va da piept cu AS Roma. Olandezii au rezistat fără să primească gol în returul de pe terenul lui Marseille, scor 0-0. În tur, Feyenoord a câștigat cu 3-2.

Valentin Cojocaru, în al nouălea cer după calificarea lui Feyenoord în finala Conference League

„O noapte de neuitat în Marsilia”, a scris Valentin Cojocaru pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Cojocaru Valentin (@cojocaru12)

Reclamă

 

AS Roma – Feyenoord, finala Conference League

AS Roma – Feyenoord, finala Conference League! Cele două echipe se vor lupta pentru trofeul noii competiții pe 25 mai, la Tirana (Albania). Jose Mourinho are șansa să cucerească un nou trofeu european.

AS Roma se va lupta cu Feyenoord pentru primul trofeu din istoria competiției.

Reclamă 4 / 0/3

AS Roma a trecut de Leicester în semifinale, cu 2-1 la general. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar toată presiunea s-a mutat pe manșa retur, de pe Stadio Olimpico. Tammy Abraham a marcat unicul gol al partidei în minutul 11, cu o lovitură de cap.

Leicester a alergat în disperare după gol, în încercarea de a trimite meciul în prelungiri, dar defensiva lui Jose Mourinho a rămas intactă.

„The Special One” se va lupta pentru cel de-al 26-lea trofeu al carierei. Până acum, tehnicianul portughez a cucerit 4 trofee europene: o Cupă UEFA (2003), două Champions League (2004, 2010) și un trofeu Europa League (2017).

După calificarea de joi seară, Mourinho a devenit primul antrenor care ajunge în finalele tuturor celor 3 competiții europene: Champions League, Europa League/Cupa UEFA și Conference League.

Jose Mourinho, record fabulos după calificarea în finala Conference League

În același timp, lusitanul a devenit primul tehnician care se califică într-o finală de cupă europeană cu 4 echipe diferite. FC Porto, Inter și Manchester United sunt celelalte 3 formații cu care a realizat o astfel de performanță.

AS Roma a ajuns în prima finală europeană după o pauză foarte lungă, de 31 de ani. Ultima finală disputată de „giallorossi” a fost în Cupa UEFA, din 1991. Atunci, Roma a pierdut contra rivalei din Italia, Inter.

Prima finală din istoria Conference League, AS Roma – Feyenoord, se va disputa pe 25 mai, pe stadionul Kombëtare din Tirana, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Ianis Hagi, prima reacţie după calificarea lui Rangers în finala Europa League

Ianis Hagi a avut prima reacţie după calificarea lui Rangers în finala Europa League. Echipa lui Giovanni van Bronckhorst a eliminat-o în semifinale pe RB Leipzig şi se va lupta în marea finală cu Frankfurt, care a trecut de West Ham.

Ianis Hagi, accidentat în ianuarie, nu va reveni pe teren decât la începutul stagiunii viitoare. Internaţionalul român a fost pe stadionul Ibrox, alături de colegii săi, iar la final a fost în culmea fericirii. Acesta a transmis un mesaj emoţionant şi le-a transmis un mesaj rivalilor de la Frankfurt.

„O noapte specială, de la tristeţea pierderii inimii şi sufletului vestiarului, la fericirea golului superb marcat de John. E Ibrox baby şi e diferit! Ne vedem la Sevilla”, a scris Ianis Hagi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și